BESTE OPPLÆRING FOR PSYKOLOGER (5 KURSER)

BESTE OPPLÆRING FOR PSYKOLOGER (5 KURSER)

Sorgen kan påvirke en kjær, en kjær, en jobb, etc., samt en person som er psykisk og atferdsmessig berørt. I noen tilfeller er lidelsesfeltet

Takk skal du ha:

Sorg, tap, en kjær, et kjærlighetsforhold, en jobb og så videre., samt å påvirke personen som er psykisk og atferdsmessig berørt. I noen tilfeller, på grunn av lidelse og manglende evne til å akseptere situasjonen, er det nødvendig å gå til psykologisk terapi for å gjenopprette velvære.

Sorgpsykoterapi er en type psykologisk terapi som er rettet mot å gi psykologiske verktøy til pasienter som gjennomgår en sorgperiode, slik at de kan regulere denne prosessen med helse. Sorg er en situasjon som kan føre en person til en eksistensiell krise, så den er ikke lett å overvinne.

 • Relatert artikkel: «Eksistensiell krise: når vi ikke finner meningen med livet»

Kurs med sorgintervensjon

Kompleksiteten i denne situasjonen krever at helsepersonell er skikkelig opplært og kvalifisert til å utføre sine oppgaver med maksimale garantier. I denne forbindelse vil spesialisert forskning på dette området være et ideelt supplement til formell opplæring i klinisk og helsepsykologi.


Sannheten er at det ikke er mange kurs for dette formålet, men heldigvis kan du finne kvalitetsundervisningsaktiviteter innen denne forkortede opplæringen. Hvis du er interessert i å studere i dette feltet, I de følgende linjene vil du finne de beste kursene om sorg, som lar deg introdusere deg selv og fordype deg i denne spesialiteten.

1. Online sorgledelseskurs (FMLC)

 • Utdanningssenter: Mario Losantos del Campo Foundation
 • Sted: online

Dette er et komplett online kurs for generelle psykologer og sosial helsepersonell Det ble organisert av Mario Losantos del Campo Foundation og har omtrent 125 timers studier.

Deretter lærer du hvordan du bruker motstandsdyktighetsfremmende strategier hos både voksne og barn, både individuelt og i gruppeterapi.

2. Støttekurs for psykologisk intervensjon og sorgterapi (labyrintgruppe)

 • Utdanningssenter: Grupo Laberinto
 • Sted: Madrid

I Madrid kan du også praktisere sorgterapi «Kurs om psykologisk støtte og sorgterapi» Undervises av Laberinto Group. Dette er en introduksjonstrening om denne typen psykoterapi, og den varer i to dager.


Målet er at deltakerne skal begynne med psykoterapi med pasienter med nød og forstå protokollen for handling i disse situasjonene. Dette er mulig fordi deltakerne i løpet av de to dagene vil analysere de nødvendige terapeutiske ferdighetene som et resultat av presentasjonen av praktiske saker. På denne måten kan de identifisere sine feil og aspekter som må forbedres.

3. Tap: Kamp (Madrid COP)

 • Utdanningssenter: Official Psychology College i Madrid
 • Sted: Madrid

Det offisielle psykologhøgskolen i Madrid tilbyr kurs for alle helsepersonell som ønsker å lære å håndtere sorg. Studentene blir trent i form av intervensjonsverksteder som lar dem utvikle praktiske kompetanser og ferdigheter som gjør at de kan gjennomføre intervensjoner Med mennesker som går gjennom denne veldig vanskelige fasen i livet.


Programmet varer i 10 økter, hvor sorgterapi appellerer til psykologer som ønsker å lære mer om funksjonene i kompleks sorg og hvordan man kan skille kompleks sorg fra normal sorg. Tilsvarende vil deltakerne lære viktige teknikker og ferdigheter for denne typen intervensjoner fra en retning avledet fra en kombinasjon av vestlig (gestalt, kognitiv atferd, humanistisk, etc.) og østlig (f.eks. Meditasjon) praksis.

4. Sorg, tap og skadeintervensjonskurs (IPIR)

 • Utdanningssenter: IPIR Institute
 • Sted: Diverse

Psykologer eller helsepersonell som ønsker å praktisere sorgterapi kan gjøre dette på IPIR Institute. De «Forløp av intervensjon i sorg, tap og skade» Dette senteret er en veldig nyttig opplæring fordi det lar deg få diagnostiske, forebyggende og effektive behandlingsverktøy i denne formen for psykoterapi.

Denne opplæringen er designet for fagpersoner som jobber direkte med mennesker som har hatt store tap i livet og for å forbedre livskvaliteten til pasientene. Programmet er delt inn i tre nivåer og kurs blir undervist i forskjellige byer i Spania.

5. Trauma Intervention Course (IFIS)

 • Utdanningssenter: Institutt for opplæring og sosial intervensjon
 • Sted: Madrid

Nok en sorgopplæring i Madrid – Institute for Training and Social Intervention (IFIS). Dette er et sommerkurs basert på et solid vitenskapelig grunnlag av teoretisk og praktisk kunnskap.

Studentene vil lære om forskjellige typer sorg og hvordan de forholder seg til døden, sorgens faser, hva som er sorgintervensjon, og forholdet mellom denne prosessen og immunforsvaret. Det er rettet mot fagpersoner innen ulike omsorgsfelt i sorgens tider. For eksempel psykologer, sosiale tjenester eller kriser.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *