EKTESKAP: HEMMELIGHETENE FOR Å FORBEDRE DIN FORHOLD

EKTESKAP: HEMMELIGHETENE FOR Å FORBEDRE DIN FORHOLD

Vanskelige tider i dette tilfellet; Midt i COVID-19-krisen gjenspeiles spenningene som har påvirket oss i alle områder av livet vårt, og parets forhold er ikke immun mot disse spenningene.

Takk skal du ha:

Vanskelige tider i dette tilfellet; Midt i COVID-19-krisen gjenspeiles spenningene som har påvirket oss i alle områder av livet vårt, og forholdet mellom ektefeller er ikke immun mot disse spenningene.

Heldigvis er sunn fornuft (også kalt visdom) til stor hjelp for å forhindre aldring i et kjærlig forhold.

  • Relatert artikkel: «5 typer parterapi»

Hvordan kan sunn fornuft hjelpe oss til å forbedre forholdet vårt?

Tittelen på Philip Kyles bok kommer til å tenke når man diskuterer ulike emner relatert til par, Ett tillegg er lik tre, så foreslår han når han nærmer seg et par vi trenger å snakke om hvert av medlemmene så vel som forholdet i seg selv.


Dermed er kommunikasjon det tredje elementet som er et resultat av foreningen av to sinn, to hjerner, to kropper og to biografier.

Vi vil fortsette Dan Siegel sitt forslag er å hjelpe deg med å finne ut hvilke aspekter av forholdet som kan forbedres ved å introdusere denne rasjonelle tilnærmingen.. Dette er forfatteren, i sin bok Sinn, snakker om integrering som en måte å forene de differensierte elementene i systemet og er en direkte vei til parens harmoni. Utviklingen av integrasjon inkluderer følgende elementer.

1. Legg merke til forskjellen

Den andre personen skal respektere sine ideer, tro og skikker, ikke som jeg tror eller som jeg vil.

2. Kompatibilitet og fleksibilitet mot stivhet eller forvirring

Forfatteren kaller integrasjonselva flyten til et integrert system; I møte med kaos og integrering på begge sider av elva kan paret falle.


Hardhet kan bestemme ekteskapsbegrensning, tap av illusjon … og forvirring i fravær av en vanlig ekteskapsopplevelse., vanlig improvisasjon …

Vi kan konkludere med at par som blir feid bort av integrasjonselven er lykkeligere enn de som faller i motsatt pol …

3. Forbedre parets samvittighet

Gjennom metoder hentet fra oppmerksomhet, kan vi bestemme tilstanden til forholdet, reaksjonen til den andre personen som er medlem av paret, og så videre Dyrke vennlighet i forhold.

4. Horisontal integrasjon

Hvis kommunikasjonen er basert på mønstre for dominans / underkastelse, er det klart at paret ikke vil lekke, og denne maktubalansen kan alvorlig skade forholdet. Igjen, vennlighet eller medfølelse, metta, er den perfekte medisinen for denne dynamikken.

5. Mellommenneskelig integrasjon

Utviklingen av «vi» i stedet for «jeg» gir paret en mening Skalaen er veldig verdifull: utviklingen av våre resonanskretser gjør at vi kan føle andre menneskers indre verden, i så fall føler vi oss glade for å bli absorbert i ektefellenes og andre menneskers verden.


  • Du kan være interessert i: «Hva er sunn fornuft? 7 svar på spørsmålene dine»

Meditasjonsinstruksjoner

I vår konsultasjon kunne vi se hvordan Reasonable har utviklet seg og jobbet med en partner, Dette er veldig nyttig for par som er involvert i konflikt, eller lær å identifisere tilstanden til reaktivitet som oppstår i «flight or attack» -systemet og å bringe nervesystemet i ønsket mottakelig tilstand, da det kan føre til forvirring eller forvirring hos par som sliter med strenge forsvarsordninger. Sann og varig kommunikasjon gir den harmonien vi trenger.


Integrering av minnesmerker, aksept av forskjeller mellom hvert medlem, Det er mulig å starte et nytt liv med lidenskap og vennlighet ved å redusere fiendtligheten som kjennetegner dysfunksjonelle forhold fordi det fremmer integrering av ektefeller.

Enten du praktiserer meditasjon eller en nykommer i feltet, oppfordrer vi deg til å dyrke sunn fornuft; For ham er tre-minutters meditasjon en flott ressurs å bruke når som helst på dagen: for eksempel når du merker at du er opprørt eller når du føler deg overveldet. Denne tenkningen består av tre forskjellige deler, som vi vil se nedenfor.

1. Opptak

Vi begynner med å bruke tyngdekraften Vær oppmerksom på kroppsdelene som er koblet til bakken. I denne første delen vil vi se på noen av de kroppslige opplevelsene vi har observert, hvordan vi har det og hvilke tanker som går gjennom hodet mitt. Uansett aksepterer vi det som skjedde.


2. Puste

Vi endrer ingenting, vi fokuserer oppmerksomheten vårUten å forvente noe merker vi hvordan vi puster: hvis det er overfladisk, hvis det er i underlivet … hvis vi roer oss, kan vi puste litt lenger. Vi puster og slapper av.

3. Til normal tilstand

Gradvis åpner vi bevisstheten vår for den ytre bevissthetenVi begynte å bevege en del av kroppen vår for å engasjere oss i arbeidet vårt, men på en annen måte.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *