SLIDE SHOW: BEST PEDICURE GUIDE – HELSE

SLIDE SHOW: BEST PEDICURE GUIDE – HELSE

Endelig har du funnet den perfekte fargen på neglelakk. Så hvis du legger det på fingrene og tærne, ville det passe riktig? Skinn i samme nyanse på fingrene og tærne

Takk skal du ha:

Ikke risikere fargekollisjoner

Endelig har du funnet den perfekte fargen på neglelakk. Så hvis du legger det på fingrene og tærne, ville det passe riktig? Hvis du har samme glans på fingrene og tærne, vil du hjelpe deg med å se fyldigere ut. Du kan bruke to forskjellige farger, men sørg for at de er koordinert. Å gå med røde negler og blå negler er ikke tillatt.

Myk opp kollisjonene forsiktig

Hær og herdet kornhud kan eksplodere hvis de blir for tykke. Ikke la salongteknikeren bruke en barberhøvel på føttene under pedikyr. Barberhøvelen utgjør en risiko for infeksjon. Hjemme, suge føttene i varmt vann i minst fem minutter. Bruk deretter en skofil, pimpstein eller peelingskrubb for å fjerne flekker. Ikke gå barbeint – det kan føre til kolikk.

Dyr en vakker neglebånd

Kutikula beskytter mot bakterier, så behandle dem godt! Fortell negleteknikeren din ikke å presse eller kutte neglebåndet ditt under pedikyr. Dette øker risikoen for infeksjon. Riv aldri skjellaget ditt under et besøk. Du kan myke en revet neglebånd ved å tørke av den med en fuktighetskrem. Kontakt legen din hvis du merker rødhet eller irritasjon i neglebåndene.

Slett minner fra tidligere pedikyr

Mørke, fantastiske nyanser som rød og crimson kan gjøre neglene gule hvis du lar dem være på i mer enn to uker. For å fjerne flekker, bruk acetonelakkfjerner (eller acetonfri remover, deretter sitronsaft). Bruk en klar base først når du polerer. Imidlertid, hvis neglene dine er tykke, sprø eller forvrengte, kan du ha en soppinfeksjon. Pass pusseren og gå til legekontoret i stedet.

Ikke klipp skjegget ditt før pedikyr

Uansett hvor flau du er, ikke barber føttene før du gjør pedikyr. Bakterier kan komme inn i kroppen din gjennom små negler eller sår på nyklippte føtter. Noen arter av bakterier lever i vannrør og kan trives i skittentøy. De kan føre til sår eller andre infeksjoner som er vanskelige å behandle, så vent til babyen din dør.

Ta med dine egne verktøy

Selv om du ikke har lyst på det, kan du ta verktøyene dine til neglesalongen. Bakterier kan forbli på urensede innvendige apparater, for eksempel smergebrett. Hvis du velger å bruke salongutstyr, bør det steriliseres av varme, dynkes i en klar antibakteriell løsning eller pakkes. Hvis du faller til bakken under avtalen din, kan du be om et nytt verktøy. Du vil ikke forlate salongen med hud- eller negleinfeksjon.

Trim tåneglene ordentlig

Klipp neglen rett i midten av pedikyren for å rette neglen. Dette forhindrer råtne negler og holder dem fast. Fyller du neglene litt, blir de avrundet til midten. Før du polerer neglene, må du rengjøre undersiden forsiktig med en manikyrpinne. Hvis du har diabetes, vil legen din sjekke føttene regelmessig og lære deg hvordan du skal ta vare på dem.

Ikke heng deg på fiskepedikyret

Noen salonger vil bite litt fisk i stedet for å rengjøre føttene. Noen stater har forbudt denne «fiskepedikyren». Personalet på salongen klarer ikke å rense posene godt blant kundene, hvis det er fisk. Og fisk kan ikke renses, slik at de kan spre infeksjoner fra andre kunder.

Beskytt sokkelen om vinteren

I kaldt vær, pakk pedikyren inn i plastfolie for å forhindre forurensning. Før du forlater salongen, må du be teknikeren om å påføre et lag kutikulaolje på de nypolerte fingrene. Pakk dem deretter inn i plast før du tar på deg strømpebukser, sokker eller sko. Pedikursokker har tåhull og kan brukes med flip-flop. Eller heng føttene dine på åpne pedikyrstøvler, og la tærne stå åpne foran.

Gjør noe naturlig samtidig

Du tror kanskje at bare tånegler alene er dårlige, men neglene må puste, ha fuktighet og forhindre glans. Så bruk en uke eller så hver måned på lakkene og nyt utseendet som er mindre klebrig. Hvis du ikke kan fikse neglelakken med chips, er det lurt å fjerne den. Neglene dine blir skadet der det ikke er glans. Hvis lakken din varer i to uker, kan du endre den.

Vurder en barnelege under graviditet

Pedikyr kan høres på himmelen når du er gravid, hovent eller til og med hovent. Gode ​​nyheter! Det er bedre å kjærtegne føttene. Pedikyr er trygt under graviditet. Neglene dine absorberer ikke kjemikaliene i lakken. Hvis lukten av neglelakk får deg til å føle deg dårlig, kan du prøve å sitte ved et vindu eller en åpen dør.

Hold verktøyene forsiktig

Selv om du tar neglene til salongen, må du holde dem rene, selv om du bruker dem hjemme. Etter hvert pedikyr, gi verktøyene en god skrubb med såpe og vann. Gni dem deretter i desinfeksjonsløsningen i minst 10 minutter.

Ikke trykk på pedikyren «mann»

Det er ingen grunn til at en ung mann ikke skal ta vare på neglene. Noen salonger og frisører tilbyr pedikyr som passer for unge menn uten neglelakk eller maling. Imidlertid imøtekommer dagssalonger vanligvis begge kjønn.

Velg riktig polsk rengjøringsmiddel

Hvis neglelakken er for mørk, fungerer aceton og neglelakkfjernere best. Hvis du har en gel- eller skjellakkfarge, er de en god løsning hvis de er vanskelige å fjerne. Aceton kan være tørt og hardt, så hvis neglene eller huden din er følsomme, bruk et acetonfritt produkt. Det er mykt, men det tar mer arbeid å fjerne poleringen.

Ikke bruk en skiss neglesalong

Selv om du vil få pedikyr, prøv alltid en ny neglesalong. Ansatte vasker hender og rengjør redskaper mellom kundene. De fleste salonger lukter neglelakk, men det skal ikke være sterkt. Ekstrem lukt kan indikere en funksjonsfeil i ventilasjonssystemet. Og se etter en statlig kosmetologilisens for negletekniker. Den skal være aktuell og på skjermen.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *