Hva er en alkoholisert vegetasjon? Detaljerte instruksjoner om øl, vin og brennevin – Ernæring

Hva er en alkoholisert vegetasjon?  Detaljerte instruksjoner om øl, vin og brennevin – Ernæring

I følge nylige undersøkelser følger mer enn 5 millioner voksne i USA et vegetarisk kosthold (1). Et vegetarisk kosthold inkluderer alle animalske produkter, inkludert kjøtt, melk, egg og honning

Takk skal du ha:

I følge nylige undersøkelser følger mer enn 5 millioner voksne i USA et vegetarisk kosthold (1).

Et vegetarisk kosthold eliminerer alle animalske produkter, inkludert kjøtt, melk, egg og honning, og fjerner de fleste av dem fra dyr eller insekter, inkludert tilsetningsstoffer (2).

Vegetarisk alkohol kan være vanskelig å finne fordi det vanligvis ikke kreves av produsenter av øl-, vin- og alkoholholdige ingredienser (3).

Så du lurer kanskje på hvordan du kan fortelle hvilke produkter som er vegetariske.

Denne artikkelen vil gi deg detaljert informasjon om hvordan du finner ingredienser som ikke er vegetariske alkoholer, gjennomgår flere typer alkohol og kjøpstips.

Ikke-vegetariske ingredienser

Most & NoBreak; – men likevel & NoBreak; – Alkohol er vegetarianer.

Animalske produkter kan bearbeides eller brukes som drikkevareingrediens.

For eksempel brukes animalske produkter ofte som vaskemidler og rensemidler, som renser blandinger og forbedrer smaken, smaken og aromaen av alkoholholdige drikker (4).

Vanlige ikke-vegetariske ingredienser og tynne ingredienser som brukes i alkoholholdige drikker:

  • Melk og fløte. Disse melkeproduktene blir noen ganger tilsatt øl og likører, noe som gir dem en rik kremaktig smak. De brukes i mange cocktailer og blandede drinker.
  • Hvete, kasein og laktose. Disse meieriproduktene brukes noen ganger som ingredienser eller krydder (5, 6).
  • Honning. Honning gjæres for å lage urter og brukes som søtningsmiddel i andre alkoholholdige drikker (7).
  • Et egg. Eggehvite, også kjent som albumin, brukes ofte som god mat i vin. Egg er også lagt til noen cocktailer (8).
  • Isinglass. Denne populære beskyldte agenten ble hentet fra blæren på en fisk (9).
  • Ble solgt. Gelatin brukes ikke bare til fremstilling av gelé, puddinger og grus, men også som rengjøringsmiddel. Det er avledet fra dyreskinn, bein og brusk (10).
  • Cochineal og karmin. Carkin, et rødt fargestoff laget av sideinsekter, tilsettes noen alkoholholdige drikker for å gi det farge (11).
  • Kitin. Kitin er en fiber som brukes som tynningsmiddel. Selv om vegetariske versjoner er tilgjengelige, er de ofte frukt av insekter eller bløtdyr (12).

Et resultat

Ikke alle alkoholholdige drikker er vegetariske, da animalske produkter kan bearbeides eller innlemmes i alkoholholdige drikker.

En guide til vegetarisk øl

De fire hovedingrediensene i ost – det være seg korn som vann, bygg eller hvete, gjær og humle – gir blomsterosten en unik, bitter smak. Gjær tar gjær og absorberer sukker fra korn for å produsere alkohol (13, 14).

Alle disse ingrediensene er veganer. Noen bryggerier legger imidlertid til ikke-vegetariske ingredienser for å rense, smake eller fargelegge osten.

Vegansk øl

Vegetabilsk øl bruker aldri dyr eller insekter under pusten.

De fleste handelshemmeligheter til disse bryggeriene er vegetariske. Disse inkluderer:

  • Budweiser og Bud Light
  • Coors og Coors Light
  • Corona Extra og Corona Light
  • Michelob Ultra
  • Millers virkelige prosjekt og Millers høye liv
  • Heineken
  • Pabst Blue Ribbon
  • Guinness verdensrekordbok og Guinness verdensrekord XX

Husk at dette ikke er en uttømmende liste – det er mange andre vegetarøl, inkludert mange håndverksøl.

I håndverksbedrifter kan etiketten på et produkt angitt med en tekst eller et vegetarisk varemerke inneholde vegetarisk status. Vegetariske bryggerier inkluderer Alternation Brewing Company, Little Machine og Modern Times Brewery.

Hvis du har en favorittfabrikk, kan du spørre om ølene deres er vegetariske eller ikke.

Ikke-vegetarisk øl

Øl er ikke det eneste ølet som inneholder ingredienser fra dyr eller insekter.

Ingredienser som isglas og gelatin kan brukes som rensemidler, og noen ganger tilsettes myse, laktose og honning som ingredienser (15).

Det kan være vanskelig å si når slike ingredienser ble brukt, da de ikke alltid finnes på etiketten. I tillegg til kaoset lager noen selskaper ikke-vegetarisk, ikke-vegetarisk øl.

Selv om det er spesielle forhold, er noen typer øl vanligvis ikke vegetariske, inkludert:

  • Cask ales. Alternativt er ales på brostein, kjent som true ghosts, et tradisjonelt britisk øl, ofte brukt som et rensemiddel (16).
  • Cheeseralar-ballen. Noen bryggerier bruker honning for å gjøre det søtere og smakligere. Ikke alle øl med den såkalte «honningen» er vegetariske (17).
  • Mids. Mead er en alkoholholdig drikke laget av honning (18).
  • Melken stopper. Selv om det er vegetariske retter, inneholder melk ofte eggeplomme eller laktose (19).

Et resultat

Mens de fleste øl er vegetariske, kan andre inneholde ikke-vegetariske ingredienser, som isglas, gelatin, smør, laktose og honning.

Vegetarisk vin

Vinen er laget av druer, som knuses og gjæres til alkohol.

Etter at saften er gjæret, kan vaskemidler tilsettes for å fjerne uønskede stoffer, for eksempel tanniner (20).

Vin kan ikke betraktes som vegetarianer hvis det brukes dyrebaserte rengjøringsmidler.

Vegansk vin

Det er mange viner i markedet.

Veganske viner bruker leire-baserte rengjøringsmidler, som bentonitt eller proteiner avledet fra hvete, mais, bønner, poteter og andre planter (21).

Mange merker lager utelukkende vegetariske viner, inkludert:

  • Vakre Prosecco
  • Sykler Gladiator
  • Frey Vineyards
  • Lumos Wines
  • Red Truck Wines
  • The Vegan Vine

De fleste vinprodusenter inkluderer vegetarisk status på en etikett, som er merket med en tekst eller et vegetarisk varemerke.

Husk at noen vinprodusenter produserer ikke-vegetariske og ikke-vegetariske viner. For eksempel gir gule haler og Charles Shaw vegetariske røde varianter, men de hvite vinene deres er ikke vegetative.

Ikke-vegetarisk vin

Noen vinprodusenter kan bruke animalske produkter, som rack, gelatin, albumin og kasein, til mat. Karmin, et rødt fargestoff laget av insekter, kan også tilsettes som et fargestoff (22).

Med unntak av karmin og cochineal, er vinprodusenter ikke pålagt å merke ingredienser, inkludert beskyldninger (23).

De fleste viner fra følgende merker er ikke-vegetariske:

  • Apotisk
  • Barbeint vin
  • Black Box Wines
  • Chateau Ste. Et av Jehovas vitner
  • Franzia Wines
  • Sutter hus
  • Robert Mondavey

Husk at denne listen ikke dekker alt. Mange andre selskaper produserer ikke-vegetariske viner.

Et resultat

Noen vinprodusenter bruker animalske produkter, som karmin, til farging eller bearbeiding av isinglas, gelatin, albumin og kasein. Samtidig er det mange vegetariske viner.

En guide til vegetariske brennevin

I motsetning til øl og vin kalles alkoholer konsentrerte destillasjoner fra gjærede ingredienser (24).

De fleste onde ånder er vegetarianere. Imidlertid er det noen deilige drinker og noen få oppskrifter på cocktailer.

Veganske ånder

Vegetariske drinker er enkle å finne. Ubehagelige versjoner av følgende brennevin er vanligvis laget av dyrebaserte ingredienser, inkludert under bearbeiding:

  • cognac
  • gin
  • tequila
  • rom
  • vodka
  • vin

Imidlertid er det spesielle forhold i hver kategori. Om en bestemt ånd er vegetarianer, avhenger av produsenten.

Ikke-vegetarisk brennevin

Deilige drinker og flasker kan inneholde ikke-vegetariske ingredienser som rømme og honning, ikke melk.

Karmin kan ofte brukes som fargestoff for røde alkoholer. Ikke-vegetariske ingredienser kan også tilsettes til brennevin når du lager cocktailer.

Ikke-vegetarisk brennevin og cocktailer inkluderer:

  • Campari alternativ. Til tross for at den en gang inneholdt karmin, er Cambari – en populær rød likør – nå vegetarianer. Imidlertid kan miksere som disse bruke rød karmin.
  • Cocktailkaffe. Hvit russisk, irsk kaffe og andre populære kaffecocktailer kan inneholde melk eller fløte. Baileys, whisky laget med rømme, er fortsatt ikke vegetarisk.
  • Dessert cocktailparty. Noen cocktailer, som gresshoppe og skred, blandes med iskrem. I tillegg rammer gelé port av gelatin.
  • Honning-deilige brennevin. Honning brukes som søtningsmiddel og smaksforsterker i mange alkoholholdige drikker og cocktailer. Nesten alle de såkalte «honning» -drinkene er ikke vegetariske.

Husk at denne listen ikke er uttømmende. Avhengig av ingrediensene som brukes, er det ikke sikkert at andre alkoholer og cocktailer er vegetariske.

Et resultat

Siden uparfymert brennevin er for det meste vegetarisk, kan salte varianter og mange cocktailer inneholde ikke-vegetariske ingredienser som melk, fløte, honning og karmin.

Tips for å finne vegetarisk alkohol

Å finne vegetarisk alkohol er ikke alltid lett.

Noen selskaper viser ingrediensene frivillig, men dette er ikke obligatorisk for de fleste alkoholholdige drikker i USA eller Europa (25).

I alle fall viser selskaper sjeldne eiendeler. Stoffer som brukes under prosessering og senere fjernet, som izleglas og gelatin, finnes sjelden på etiketter (26).

Her er noen tips for å identifisere vegetarisk alkohol:

  • Spør produsenten. Den mest pålitelige måten å avgjøre om et alkoholisk produkt er vegetarianer, er å spørre produsenten. Bedriftens nettsteder inneholder vanligvis kontaktinformasjon.
  • Se etter vegetative tegn. Noen selskaper bruker vegetative symboler eller tekster for å indikere vegetarisk status på etiketten.
  • Kontakt allergener. Melk, egg, fisk og skalldyr brukes ikke bare i noen alkoholholdige drikker, men også generelt allergener. Bedrifter kan liste opp store allergener på frivillig basis, men dette er ikke nødvendig i USA.
  • Se etter Carmis budskap. Produsenter i USA bør nevne karmin. Se etter ord som «karmin» eller «cochineal extract» på etiketten.
  • Finn vegetariske ressurser online. En måte å bruke nettsteder som Barnivore på, er en katalog som viser den vegetariske statusen til mer enn 47.000 alkoholholdige drikker.

Hvis du ikke vet at en annen alkoholholdig drikke er vegetarianer, bør du holde deg borte fra de på etiketten som ikke oppfyller vegetariske krav.

Et resultat

Hvis du ikke tror at den valgte drikken er vegetarisk, kan du kontakte produsenten. Du kan sjekke pakken eller søke i databasene på Internett.

Et resultat

Mange alkoholholdige drikker er naturlig vegetariske. Noen inkluderer imidlertid animalske produkter som en ingrediens eller i behandlingen.

Noen ikke-vegetariske ingredienser kan være til stede, for eksempel honning i honningøl eller laktose i melk. Imidlertid er mange andre navn ikke nevnt, og de kan være vanskelige å identifisere, spesielt hvis de brukes som et akkusativ for å rense eller rense alkohol.

På grunn av kravene til sommermerking, produserer produsenter sjelden ingredienser. Så hvis du fremdeles ikke vet det, sjekk produktet med et vegetarisk ikon eller kontakt produsenten direkte.




osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *