MENOPAUSA: TEST FOR HJEMMEBRUK FOR MENOPAUSA, FDA GODKJENT – HELSE

MENOPAUSA: TEST FOR HJEMMEBRUK FOR MENOPAUSA, FDA GODKJENT – HELSE

Hva gjør denne testen? Dette er et sett med tester som brukes hjemme for å måle follikkelstimulerende hormon (FH) i urinen. Det hjelper å vise at du er i overgangsalder eller overgangsalder

Takk skal du ha:

Hjemmetester for overgangsalder, godkjent av FDA

Hva gjør denne testen? Dette er et sett med tester som brukes hjemme for å måle follikkelstimulerende hormon (FSH) i urinen. Dette vil hjelpe deg med å vise at du er i overgangsalder eller overgangsalder.

Hva er overgangsalderen? Overgangsalderen er en periode i livet ditt når menstruasjonen stopper i minst 12 måneder. Den forrige perioden kalles perimenopause og kan vare i flere år. Du kan komme i overgangsalderen i 40- eller 60-årene.

Hva er FSH? Follikkelstimulerende hormon (FSH) er et hormon som produseres av hypofysen. FSH-nivåene økes midlertidig hver måned for å stimulere eggstokkene til å produsere egg. Når du går gjennom overgangsalderen og eggstokkene slutter å virke, stiger FSH-nivåene igjen.

Hvilken type test er dette? Dette er en kvalitativ test – du vet om du har forhøyede FSH-nivåer, ikke om du er menopausal eller perimenopausal.

Hvorfor gjøre denne testen? Du bør bruke denne testen hvis du vil vite om symptomene dine, for eksempel periodiske symptomer, feber, tørrhet i skjeden eller søvnproblemer, er en del av overgangsalderen. Mange kvinner kan ikke lide av noe i overgangsalderen, mens andre kan oppleve moderat til alvorlig ubehag og søke behandling for å lindre symptomene. Denne testen vil hjelpe deg å lære mer om din nåværende tilstand når du oppsøker lege.

Hvor nøyaktig er denne testen? Disse testene oppdager FSH nøyaktig 10 til 9 ganger. Denne testen kan ikke oppdage overgangsalder eller overgangsalder. Når du blir eldre, kan FSH-nivåene dine stige og synke under menstruasjonssyklusen. Når hormonnivået endres, vil eggstokkene dine fortsette å skille ut egg, og du kan bli gravid igjen.

Testen din vil avhenge av deg

  • brukte først urinen din,
  • drakk store mengder vann før testen,
  • Bruk eller har ikke brukt prevensjonsmidler, hormonerstatningsterapi eller østrogentilskudd nylig.

Hvordan gjør du denne testen? I denne testen legger du noen dråper urin i et prøverør, setter spissen av reagensrøret inn i urinstrømmen, eller dypper teststoffet i et glass urin. Kjemikaliene i testenheten reagerer med FSH for å gi farge. Les instruksjonene og testen du kjøpte for å vite nøyaktig hva du skal se etter i denne testen.

Ligner menopausale tester hjemme de testene legen min brukte? Noen tester i overgangsalderen hjemme ligner på de som brukes av en lege. Imidlertid ville leger ikke bruke denne testen alene. Legen din vil bruke medisinsk historie, fysisk eksamen og andre laboratorietester for å bedre vurdere tilstanden din.

Betyr en positiv test at du er overgangsalder? En positiv test indikerer at du kan være i overgangsalderen. Hvis du har en vellykket test eller tegn på overgangsalderen, bør du oppsøke lege. I følge resultatene av disse testene må du ikke slutte å bruke prevensjonsmidler, da de er irrasjonelle og du kan bli gravid.

Betyr negative testresultater at du ikke er overgangsalder? Hvis du har et negativt testresultat, men viser tegn på overgangsalder, kan du være i overgangsalder eller overgangsalder. Du bør ikke anta at en negativ test ikke har nådd overgangsalderen, det kan være andre grunner til det negative resultatet. Diskuter alltid symptomene og testresultatene med legen din. Ikke bruk disse testene for å avgjøre om du er fruktbar eller gravid. Disse testene gir ikke et pålitelig svar på evnen til å bli gravid.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *