SLIDE SHOW: BESTE og DÅRLIGE RASKE FROKOST – HELSE

SLIDE SHOW: BESTE og DÅRLIGE RASKE FROKOST – HELSE

Frokost på noen hurtigmatrestauranter kan inneholde mange kalorier og mye fett. Men de fleste kjeder tilbyr sunnere alternativer. Tenk på hva du trenger

Takk skal du ha:

Frokost?

Frokost på noen hurtigmatrestauranter kan inneholde mange kalorier og mye fett. Men de fleste kjeder tilbyr sunnere alternativer. Tenk på hva du trenger: Selv disse «beste spillene» kommer ikke til alle. Noen kan ha overflødig salt eller kalorier for deg.

McDonald’s: Ikke det beste valget

Gå gjennom fortiden En flott frokost med varmkaker lagt til. Den inneholder 1090 kalorier, 56 gram (g) fett og et sett med 19 g mettet fett – mer enn den daglige grensen for mettet fett for de fleste. Selv kjeksen er fylt med mettet fett. Natrium når 2150 milligram (mg), som overskrider den daglige grensen på 1500 mg for personer med høyt blodtrykk eller spesielt de som kan ta det – en gruppe som inkluderer flertallet av voksne i USA.

McDonald’s: Better Bets

De Egg McMuffin En god løsning under gyldne buer med 290 kalorier, 12 g fett, 5 g mettet fett og 4 g fiber. Magert kanadisk bacon tilbyr protein og kjøttsmak med litt mindre fett. Merk at den inneholder mye natrium: 740 mg. Du kan velge Egg Hvit Maxim McMuffin. Den inneholder 250 kalorier, 7 g fett, 3 g mettet fett og 4 g fiber. Imidlertid inneholder 770 mg høyt natrium.

Burger King: Ikke det beste valget

Hopp over det Dobbel croissant med pølse og baconLeveres med 580 kalorier, 39 g fett, 15 g mettet fett og 1250 mg natrium. Burger King stabler pølsepai, tykt bacon, dobbel ost og egg i en diger fett croissantbolle. En annen å passere: Dobbel croissant med dobbel pølse. Den inneholder 710 kalorier, 52 g fett, 19 g mettet fett og 1160 mg natrium.

Burger King: Bedre innsats

De Egg og ost Croissan’wich Inneholder 330 kalorier, 18 g fett og 8 g mettet fett. Natrium kan være alvorlig for en diett begrenset til 620 mg. Elleve gram protein vil hjelpe deg til å føle deg mett før lunsj.

Jack in the Box: Vokt dere for noen

Hold deg unna fred Biff og egg Burrito. Jack fyller en boks med melkaker med eggerøre, biff, steinbrun og ost. Den inneholder 788 kalorier, 48 g fett og 14 g mettet fett og 1856 mg natrium. Burrito gir 32 gram protein, men tar opp det meste av kaloriene med daglig fett.

Jack in the Box: Better Bet

De Frokost en hamburgerbolle blandet med stekte egg, skinke og amerikansk ost. Den inneholder 283 kalorier, 11 g fett, 4 g mettet fett og 16 g protein. Som med de fleste hurtigmatvarer, er natriumnivået høyt: 780 mg.

Starbucks: Ikke det beste valget

De Cranberry Orange Scone Det er en av de feteste, søteste desserter i Starbucks, og den får deg ikke mat før lunsj, uavhengig av antall kalorier. Slike søtsaker har forskjellige smaker avhengig av restauranten, men forskjellig skotsk blir til smør. Den har 490 kalorier, 18 g fett, 9 g mettet fett, 2 g fiber og 8 g protein.

Starbucks: Better Bets

De Spinat og feta-frokost er et godt valg. Lett å spise og inneholder 290 kalorier, 10 g fett og 3,5 g mettet fett. Mange proteiner (19 g) og fiber (6 g) hjelper deg å mate. Gammeldags havregryn kan kuttes med havre Et annet godt valg med 160 kalorier før tilsetning. Eller prøv Gresk yoghurtballparfitt endret seg Med 260 kalorier.

Metro: Ikke det beste valget

De 6 «Sun Metro smelter Noen kan være for mye for et diett med lite kaloriinnhold. Kalkun, bacon, skinke, ost og egg gir 32 gram protein. Men den totale kalorien og fettet er høyt. Den inneholder 430 kalorier, totalt 17 g fett, 7 g mettet fett og 1500 mg natrium.

Metro: Bedre innsats

Gå ned 3 inches Egg og ostesmørbrød Med 190 kalorier, 7 g fett, 2,5 g mettet fett, 9 g protein, 460 mg natrium og 6 g fiber, er eggehviter et godt valg i T-banen. Tilsett tomater, paprika, agurker eller andre kalorifattige alternativer for å forbedre smaken.

Fordeler med frokost

Frokost er et veldig viktig måltid – det kan enten gjøre eller ødelegge dagen din, og den kan ha mange helsemessige fordeler. Studier viser at en sunn frokost hjelper deg å spise et balansert kosthold rik på næringsstoffer, vitaminer og mineraler; god vektkontroll; forbedre konsentrasjon og ytelse i klasserommet eller tavlen; mer styrke og energi til å delta i fysisk aktivitet; og senker kolesterolnivået.

Frokost

Hvis du befinner deg i hurtigmatindustrien om morgenen, velger du de sunneste frokostalternativene eller spiser en mindre porsjon og redder den andre halvparten. Du kan spise sunnere, men det er ingenting som mange frokostalternativer hjemme, fra egg og hveteskål til frokostblanding med frukt og yoghurt. Kort tid? Pakk kvelden før og ta den med deg.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *