SLIK STOPPER TRANSPORT MED SÅ LITEN SKADE SOM MULIG

Forhold kan være fantastisk, men ikke lett. Dette er blant mange andre faktorer, uavhengig av egenskapene, konteksten og forholdet til hver av komponentene.

Hvordan stoppe langdistansekommunikasjon med så lite skade som mulig

Takk skal du ha:

Forhold kan være fantastisk, men ikke lett. Dette er de tingene som krever gjensidig interesse, lojalitet, fleksibilitet og kommunikasjonsevner, blant mange andre faktorer, uavhengig av egenskapene, konteksten og forholdet til hver av komponentene. Blant de sistnevnte kan vi finne forhold som krever at en komponent beveger seg bort fordi medlemmene bor lange avstander eller av forskjellige grunner.

Under disse omstendighetene er det å opprettholde god helse en stor utfordring og krever mye innsats fra begge parter, noe som noen ganger kan være usunt og kan forårsake lidelse for en eller begge ektefeller. . Noe å snakke om, men …Hvordan avslutte et intercity-forhold med minimal skade mer på begge sider? I denne artikkelen vil vi prøve å reflektere over dette spørsmålet.


  • Relatert artikkel: «Stadier av hjerteundertrykkelse og dens psykologiske konsekvenser»

Hvordan stoppe langdistanseforhold: Det er mange aspekter å vurdere

Når du slutter med noen, må du vurdere ulike elementer, enten det er et fjernt forhold eller ikke. Hvordan, når, hvor, hvordan mottar du …

I dette tilfellet har vi forskjellige trinn eller aspekter som skal vurderes ved avslutning av et internasjonalt forhold. Selvfølgelig må vi huske at vi snakker om en generell pause, og mange av disse elementene kan variere fra sak til sak.

1. Forsikre deg om at det er det du vil ha

Det første trinnet for å avslutte et langdistanseforhold er i utgangspunktet å tro at det er noe vi virkelig vil ha. Det er veldig vanskelig å implementere et langdistanseforhold, men til tross for vanskelighetene kan det være verdt det.

Vi kan også tro at vi er i en krise, eller at vi føler oss syke eller sinte. Det er ikke bare det Snakk med partneren din om hvordan vi har det og prøv å sørge for at det som skjer med oss ​​ikke er et problem med mangel på kommunikasjon. Fordelene og ulempene ved forholdet og tilstedeværelsen eller fraværet av visse følelser bør vurderes på en kul måte og så objektivt som mulig.


2. Snakk med noen

Tvil om hva du skal gjøre og hvordan du gjør det er vanlig i et forhold. Selv om vi ikke skal la andre påvirke våre beslutninger, bør vi gi råd Snakk med noen om saken for å bli åpen og få andre synspunkterspesielt hvis noen ikke prøver å pålegge oss sin mening og setter pris på vårt synspunkt.

3. Ta en beslutning

Etter å ha vurdert fordeler og ulemper, er det på tide å ta en beslutning. Det å gjennomføre en foreløpig vurdering er veiledende og kan hjelpe oss, men faktisk har vi i de fleste tilfeller tatt en foreløpig beslutning. Dette betyr ikke at forrige trinn er ubrukelig.fordi vi kan prøve å objektivisere situasjonen.

4. Ikke lag meg for deg

Vi har sett i romaner, bøker, filmer og til og med de som ønsker å forlate sine forhold i livet at de gradvis begynner å oppføre seg. For å ta beslutningen om å forlate den andre personen, forverrer de og ødelegger forholdet.


Ofte blir dette sett på som en måte å ikke se ut som en «dårlig fyr» eller som en måte å få noen andre til å lide mindre når det er over. Imidlertid forårsaker denne typen dyp manipulasjon bare langvarige smerter, og ingen andre tar skrittet for å avslutte forholdet.

Hvis vi ønsker å forlate forholdet, er det viktig å snakke med personen direkte og ta ansvar for våre valg og ansvar. Uansett hvordan det føles, skaper mindre emosjonell smerte og lar deg lettere oppleve forholdets avslutning.

  • Du kan være interessert i: «12 tips for bedre styring av parets diskusjon»

5. Planlegg situasjonen

Vi kan ikke forutse alt som kan skje, men skilsmisse er ganske enkelt en delikat sak som ikke kan overlates til improvisasjon. Det er viktig å vurdere tid og sted, hvordan du kan bruke pausen og de spesifikke emnene som skal brukes. Jeg handler ikke om å huske ordet Tenk på hva du vil snakke om på forhånd.

6. Innfør temaet på en delikat måte

Å bryte opp er en vanskelig og smertefull tid for begge ektefellene. Det anbefales ikke å la det være tomt, men det kan være nyttig å introdusere emnet gradvis. For eksempel kan du si til en annen, vi trenger å snakke om et viktig tema. Om å forberede dette stedet.

Den andre personen hadde kanskje forestilt seg hva som foregikk, men først virket det litt tungt, men det var bedre enn å gi slipp plutselig. Så kan vi introdusere at forholdet var viktig for oss Å holde det på avstand ble ustabilt.

  • Du kan være interessert i: «Avstandsforhold: 10 vanskeligheter å heve»

7. Snakk med deg selv

Selv om vi står overfor avslutningen av et langdistanseforhold, er skilsmisse det verdt det hvis samtalen kan være ansikt til ansikt. Selvfølgelig er det lett å snakke om det eller la det være skriftlig, men den andre personen virker kald og ikke verdsatt. I tillegg hjelper ansikt til ansikt kommunikasjon til å bedre kommunisere og forstå situasjonen, og lar kommunikasjonen være flytende og tydelig. Når det er mulig, er det best å gjøre det selv.

Hvis det ikke er mulig i det hele tatt, kan videosamtaler være det nest beste alternativet. Så ville det være en direktesendt telefonsamtale. Unngå å legge igjen tekstmeldinger eller meldinger automatisk, da de forhindrer deg i å svare.

8. Tap, i privatlivet

Det er viktig å ha en samtale som er behagelig for dere begge. uten å forstyrre noen den som blir etterlatt skal heller ikke bli latterliggjort eller flau. Og det er ikke nødvendig å gjøre det hjemme: det er ikke synd for oss å spre en persons hånd.

Det skal ikke gjøres offentlig eller offentlig. Hvis det forventes noen reaksjon, er det bare en funksjon.

9. Vær rolig og vet nøyaktig hva du vil

Forhandlinger kan være anspent og vanskelig for begge parter. Det er ikke uvanlig at en annen person reagerer med sorg, tvil, angst og til og med litt desperasjon, til og med sinne og harme. Vi må imidlertid være rolige og snille Vær tydelig og mål i målene våre Gå ut av et forhold hvis det er det vi virkelig ønsker.

10. Ikke skyld

Overraskende vanlige feil i enhver skilsmisse, spesielt når det er et gap mellom dem, er den andre skylden for situasjonen som førte til skilsmissen. Det at dere gradvis beveger dere bort, snakker mindre til hverandre eller føler dere ensomme, er ikke noen skyld, men det faktum at dere ikke kjenner feilene til begge parter.

Å tilskrive dette til den andre er en måte å rettferdiggjøre deg selv og ikke ta dine egne beslutninger.. I en krisesituasjon har den andre personen forrådt forholdet til deg, for eksempel utroskap.

11. La ham gi uttrykk for sine synspunkter

Problemet med begge forhold. Selv om du bestemmer deg for å avslutte forholdet, ville det ikke være riktig å bare forsvinne. Den andre var en del av livet ditt, og vi må verdsette det, sette pris på hva det er og verdsette det deretter. En annen person Du må kunne uttrykke hva du synes om det og gi oss din mening om problemet, selv om det ikke stemmer med oss. Det gjør det ikke av dyp harme eller undervurdering, selv når forholdet er over.

12. Hold deg unna deg selv

Sannsynligvis det vanskeligste trinnet. Når vi bryter den, Det er normalt å være i tvil først Om hvordan den andre personen vil være eller begynne å savne de positive sidene ved forholdet. For eksempel samtaler på WhatsApp eller god morgen og natt meldinger som du sender til hverandre.

Du vil også at personen skal forbli en del av livet ditt, selv om det betyr å avslutte forholdet ditt. I noen tilfeller kan muligheten for å holde døren åpen for fremtidig retur returneres.

Imidlertid er det ikke sunt å opprettholde det forrige kommunikasjonsnivået Inntil sorgfasen er over. Dette vil gjøre resten av personen syk og forvirret over intensjonene dine (vil han komme tilbake? Vil du skade meg? Må jeg vente? Etc.).

Faktisk er det bare å holde forholdet borte (eller ikke) slik at både eksen din og ektefellen din kan tilpasse seg det faktum at du ikke lenger er ektefelle, gjenoppbygge livet ditt og se den andre som noen du kan håndtak. Det handler ikke om å aldri snakke mer (hvis du ikke vil), men om å gi tid til pausen til å stenge.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *