HVORDAN FJERNE HOMOFOBIA OG Aksepterer forskjellen

HVORDAN FJERNE HOMOFOBIA OG Aksepterer forskjellen

Det er en sterk tradisjon for diskriminering av homofile i Vesten. Denne kulturelle karakteristikken (som også har dukket opp i andre samfunn) bør ikke bare reflekteres i lover som diskriminerer denne minoriteten.

Takk skal du ha:

Tilgjengelig i vestlige land En sterk tradisjon basert på diskriminering av homofile. Denne kulturelle karakteristikken (som har oppstått og har dukket opp i andre samfunn) gjenspeiles ikke bare i lovene som diskriminerer disse minoritetene, men også i flertallet.

Det er faktisk ikke overraskende at homofile fremdeles blir forfulgt og diskriminert under de mest barbariske påskudd: fra appellen til den «menneskelige natur» som passer til beskrivelsen av det man anser som «kjærlighet og familie», til og med den bibelske. sitatene tolkes som interessante for deg, Å gå utover mytene om homofili, er det ingen vitenskapelig enighet.


Avvisning av homofobi, trinn for trinn

Kort fortalt forblir homofobi en realitet selv i de rikeste samfunn med tilgang til universitetsutdanning. Faktisk er det mange som er klar over at det ikke er noen grunn til å diskriminere homofile, men samtidig opplever en slags kognitiv dissonans. unne deg selv homofobe tro eller tanker.

Men det er fremdeles mulig å endre all tenkning. Dette er noen av nøklene til å avvise homofobi basert på prinsippene for kognitiv atferdspsykologi.

1. Tenk på nytten i tankene dine

Den mentale ordningen er en samling ideer og tro som fungerer som en matrise for å tolke sannhet. For eksempel forbinder noen begrepet «kjemikalier» med teknologi, forurensning og bearbeidet mat, mens andre forbinder det med ting som faktisk eksisterer (og består av atomer og molekyler).


I dag, når vi tenker på ideen om homofili, er det praktisk å vurdere om den kognitive ordningen som brukes er nyttig for en bedre forståelse av dette konseptet. Dette innebærer spørsmålstegn ved stereotyper Disse menneskene som er i kontakt med homofile har sin egen forståelse. Tross alt kan du bli homofil uten å følge dem

Det innebærer også å utfordre ideen om at homofili er en ideologi og samtidig en seksuell legning, noe som er logisk umulig. Mange av ideene som brukes til å forsvare diskriminering er basert på kritikk fra antihomofobe ideologiske grupper i stedet for homofili i seg selv.

2. Undersøk din tro på likeverd

Tanken om at alle mennesker er like, i fravær av veldig sterke argumenter basert på vitenskapelig konsensus, Alle mennesker skal ha like rettigheter.


En god måte å utføre kognitiv restrukturering selvstendig på er altså å reflektere over årsakene til at minoriteter, som homofile, ikke skal ha de samme rettighetene som andre. Er denne troen gyldig? Er det en vitenskapelig oppfatning om at visse aspekter ved behandlingen av disse menneskene skal være forskjellige?

3. Beskriv vaner som øker homofobi

Mennesket – gjør det han tenker og gjør samtidig. Så en måte å bli kvitt homofobi er å tenke på vaner og tenkemåter som er kompatible med homofobi. Vær forsiktig så du ikke lar det skje.

For eksempel å betrakte homofili som en fornærmelse eller å tro at alle medlemmer av dette mindretallet følger stereotypene som noen forbinder med LHBT-bevegelsen.

4. Lær å argumentere mot homofobe kommentarer

I motsetning til andres homofobe tro Dette er en god måte å oppdage dine feil og logiske feil. I tillegg til å være nyttig for å endre perspektivet ditt, gir det også en intellektuell stimulans, ettersom du trenger å finne nye ideer som har blitt oppdaget gjennom din gamle tro.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *