GUVEDOKES: MENNESKER SOM FORANDRET SIN SEX I SEXUAL VOLKSOMHET?

GUVEDOKES: MENNESKER SOM FORANDRET SIN SEX I SEXUAL VOLKSOMHET?

Utviklingen av fosteret i mors liv innebærer en hel rekke kjemiske og organiske reaksjoner som sikrer babyens utvikling. Denne utviklingen, som fungerer som en perfekt teknikk,

Takk skal du ha:

Utviklingen av fosteret i mors liv innebærer en hel rekke kjemiske og organiske reaksjoner som sikrer babyens utvikling. Imidlertid er denne utviklingen, som fungerer som en perfekt teknikk, noen ganger endret, og skaper forskjellige organiske anomalier.

Dette er historien om Güevedoces, et veldig interessant fenomen som er utbredt i Den Dominikanske republikk da opplever noen voksne jenter naturlige endringer i sex.

  • Relatert artikkel: «Kjønnstereotyper: dette øker ulikheten»

Hvem er Güvedoces?

Güevedoces er en rekke appeller Mennesker fra Den Dominikanske republikk født med kromosomavvik Dette fenomenet, som ikke observeres ved fødselen, forårsaker følgende fenomen: Babyer født med doble kjønnsorganer og vanligvis kvinner, opplever den mannlige prosessen i voksen alder.


Disse menneskene har faktisk mannlige (XY) kromosomer. Selv om, Under fosterutviklingen utvikler de vage kjønnsorganer. Ved fødselen blir de referert til som kvinner, og når de når voksen alder, omtrent 12 år, begynner de å vokse og miste testiklene.

Dessuten, hvis det er en ting som gjør dette fenomenet enda mer interessant, er det at det nesten er usynlig over hele verden, men i provinsen Barachona i Den Dominikanske republikk, forekommer hos omtrent 1 av 50 barn da ble kjønnet til barnet bestemt for å være kvinne. Gitt forekomsten av denne tilstanden i mange deler av verden, kalles barn født med disse egenskapene Guevedokes.

En form for kunstig seksualitet

Dette er endringer i kjønnsorganene, Hannen blir sett på som en form for pseudointersexualism, Først beskrevet i Den Dominikanske republikk på 70-tallet i forrige århundre av den amerikanske legen og endokrinologen Julianne Imperato-McGinley. Som et resultat av studier og studier hos personer med disse egenskapene, har guevedox vist seg å være mangelfull i enzymet 5-alfa-reduktase.


Mangel på dette enzymet forårsaker en fysisk forandring som kalles arvelig mannlig pseudointersexualism. Tilstrekkelige nivåer av dette enzymet gir resultater Viktig for konvertering av testosteron til dikitestosteronHvis dette ikke skyldes mangel på 5-alfa-reduktase, vil det ikke være noen mannlige egenskaper ved de ytre kjønnsorganene under fosterutviklingen.

Økte testosteronnivåer i puberteten, spesielt under gudukose, utløser en reaksjon i kroppen, noe som fører til utvidelse av penis og testikulær prolaps.

  • Du kan være interessert i: «Hva er Internett? Definisjon, årsaker og typer

Hvordan utvikler de seg fysisk?

Vanligvis i løpet av de første ukene av svangerskapet og under utviklingFosteret har ingen seksuelle egenskaper, bare brystutvikling forekommer hos begge kjønn. Så, rundt åtte ukers graviditet, starter kjønnshormonene igjen.


Fødsel og barndom

Hvis barnet er genetisk mannlig, Y-kromosomet Gir transformasjon av kjønnsorganene til testiklene Det sender testosteron til egglederne, hvor det omdannes til hormonet digitestosteron. Dette, som nevnt ovenfor, har kjønnsorganets maskuline natur og gjør knuten til en penis.

Når det er kromosomer som samsvarer med en kvinnes kjønn, syntetiseres ikke dihydrosteron og blir til en blodpropp.

Imidlertid er symptomene begrenset til utseendet til de ytre kjønnsorganene hos mennesker som kalles güevedoces, hvor en slik pseudo-interseksualitet forekommer. fenotypisk fremstår som feminin. Noen ganger vises en liten penis før puberteten, som kan betraktes som klitoris, bifid pungen og åpen urogenital sinus i perineum.

Hypofysen utskilles vanligvis i lysken eller leppeskrotefoldene, og de indre strukturene avledet fra ulvskanalen (epididymis, vas deferens og sædblærer) utvikler seg uten abnormiteter.

Seksuell modenhet

Over tid, som med alle unge mennesker, Effekten av humant endogent testosteron er høy. Med andre ord, testosteron produsert av vår egen kropp. Det maskuliniserer de fysiske egenskapene til en person, så vel som kjønnsorganene i tilfelle guevedoces.

Denne maskuline naturen, i tillegg til den vanlige dype stemmen, fører til en økning i muskelmasse, arvelig mannlig pseudo-interseksualitet, samt penisvekst og en reduksjon og økning i størrelsen på testiklene. Hva annet, Det er ingen type brystutvikling ligner på kvinnelighet.

På den annen side, i de fleste tilfeller Normalt er ikke en manns hår synlig og størrelsen på prostata er litt mindre enn gjennomsnittet.

Casestudier har vist at güevedoces vanligvis opplever ereksjon, kan ha fullt samleie, men er ikke i stand til å gjødsle på grunn av befruktning av urinrøret.

Resultater av Imperato-McGinley-studien

Etter mange års forskning av Dr.Imperato-McGinley, leger i Guevara, folk flest identifisere seg med deres mannlige kjønn og heterofile orienteringTil tross for at han vokste opp til å være jente, bestemte mannen seg for å beholde kjønnsendringen.

Men i andre tilfeller anser mannen seg som en kvinnes penis, så noen av dem utfører en kjønnsendringsoperasjon som gir en kvinnes penis.

Som et resultat oppfatter legen og teamet hans seksuell og kjønnsidentitet, Effektene av hormoner er sterkere enn betingelsesfaktorene for utdanning.

Uavhengig av omstendighetene påvirker utseendet på en manns penis ofte en person, og det kan være en rekke kriser i deres personligheter, da dette fører til en endring i kvinnens kjønnsrolle.

Til slutt, selv om dette fenomenet er relativt vanlig i denne regionen i Den Dominikanske republikk, er güevedoces ofre for en del av befolkningen som ikke aksepterer dem og har en tendens til å bli avvist av samfunnet. Dette utgjør en risiko for marginalisering og sosial isolasjon.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *