BABY RED SPOTS: ÅRSAKER OG BEHANDLINGER – EFFEKTIVITET

BABY RED SPOTS: ÅRSAKER OG BEHANDLINGER – EFFEKTIVITET

Røde flekker på babyens hud kan være forårsaket av et allergen, for eksempel en krem ​​eller bleie, eller av forskjellige hudsykdommer, som dermatitt eller erytem.

Takk skal du ha:

Røde flekker på babyens hud kan skyldes kontakt med et allergen, for eksempel en krem ​​eller bleie, eller forskjellige hudtilstander, som dermatitt eller erytem.

Derfor, etter at det har kommet røde flekker på babyens hud, spesielt hvis det er andre symptomer, som feber, vedvarende gråt eller hudsår, er det viktig å ringe eller diagnostisere en barnelege og gi passende behandling. .

1. Allergisk dermatitt

Allergisk dermatitt, eller kontaktdermatitt, oppstår når et barns hud blir utsatt for irriterende stoffer som kremer, urin eller syntetiske materialer. Som et resultat av denne kontakten vises røde og kløende flekker, og i noen tilfeller kan huden krympe, hovne opp og danne små bobler.

Allergisk dermatitt flekker vises så snart et barn kommer i kontakt med allergenet eller opptil 48 timer.

Hvordan behandle: Årsaken til dermatitt bør bestemmes fordi allergenet som forårsaket allergien bør unngås, og mykgjørende kremer som Mustela eller kortikosteroider og salver som er foreskrevet av barnelege, kan bidra til å lindre symptomene og ubehaget. av babyen. Lær mer om allergisk dermatitt hos spedbarn.

2. Stikkende dermatitt

Slapsykdom, også kjent som smittsom erytem, ​​er en sykdom der viruset påvirker lungene og forårsaker røde flekker, spesielt på kinnene og senere på rygg, mage, armer og ben. Selv om scabies er smittsom, er det ingen risiko for infeksjon fra det tidspunkt flekkene dukker opp.

Hvordan behandle: Det er viktig å følge behandlingen som er foreskrevet av barnelege, som kan omfatte antihistaminer, termiske medisiner eller smertestillende midler. Forstå hvordan du skal behandle flatulens.

6. Roseola

Roseola er et virus forårsaket av små røde flekker på kofferten, nakken og hendene som ikke klør eller klør. Roseola varer i 7 dager og er smittsom når den er i kontakt med spytt. Lær mer om roseola-infeksjon.

Hvordan behandle: Behandlingen av roseola bør foreskrives av en barnelege og skal være rettet mot å kontrollere symptomene på sykdommen, samt å ta forholdsregler som å forhindre feber og forhindre tepper, bading i varmt vann og legge en fuktig klut i vann. Nytt på pannen og armhulene.

7. Hemangioma

Hemangiomas er dusker av ekstra blodkar som ofte forekommer i forskjellige deler av kroppen, inkludert ansikt, nakke, hodebunn og koffert.

Hemangiomas hos barn dukker vanligvis opp i de første to ukene av livet, men de avtar over tid og kan forsvinne i en alder av 10 år.

Hvordan behandle: Hemangiomas forsvinner vanligvis alene, så behandling er ikke nødvendig, men babyen skal ledsages av en barnelege for å vurdere utviklingen.
osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *