Sunt liv: 15 sunne måter å bruke sitron og kalk på – HELSE

Sunt liv: 15 sunne måter å bruke sitron og kalk på – HELSE

Selv om du klemmer saften i vann eller en smakfull fiskerett, gir denne sitrus sitrusbehandlingen de samme vitaminene og mineralene som andre sitrusfrukter. Den beste delen: De lager det med mindre sukker

Takk skal du ha:

Legg til en smakslinje

Selv om du klemmer saften i vann eller en smakfull fiskerett, gir denne sitrus sitrusbehandlingen de samme vitaminene og mineralene som andre sitrusfrukter. Den beste delen: De lager det med mindre sukker.

Hold rynker i bukten

Den inneholder alt vitamin C, også kjent som askorbinsyre. Kroppen din klarer det ikke, så du må hente det fra maten. Det hjelper med å bygge kollagen, som holder huden smidig og mett. Når de ikke blir administrert, kan de komme på villspor og miste den rette veien. Selvfølgelig er dette fremdeles en naturlig del av aldring, men du kan redusere det med riktige vitaminer og ernæring.

Rev You Up

Tiamin og riboflavin, som tilhører gruppen vitaminer som kalles B-kompleks, omdanner mat til nødvendig energi. De hjelper cellene i kroppen din til å vokse og gjøre jobben sin. En gjennomsnittlig sitron eller lime vil gi deg en liten del av det du trenger hver dag.

Server med antioksidanter

Sitroner og limes er rike på vitamin C, flavonoider, fenoliske syrer, essensielle oljer og kumariner. De er en del av en gruppe superheldige stoffer som kalles antioksidanter. For å bekjempe mannlige radikaler, kan de skade cellene dine og føre til sykdommer og andre helseproblemer.

Hjelp barnet ditt å vokse

De har lite folsyre, eller vitamin B, også kjent som folsyre. Det hjelper til med å danne seg i livmoren til små barn. Celler deler den og lager flere celler. Det skaper også genetisk materiale i kroppen din, som forteller babyens celler hvordan du bygger kroppen.

Drep de ekle feilene

Fordi de inneholder mye syre, tilfører de salatgrønnsakene en fantastisk sur smak. Det hjelper også med å drepe Salmonella-bakterier i maten, skjærebrettet eller kjøkkenet. Dette kan være forskjellen mellom en hyggelig kveld og en lang, lang natt. Ikke planlegg å tørke av badet med det, men hvis du er sikker på at grønnsakene dine er rene, bør en blanding av en halv eddik og en halv sitronsaft dekke det meste av bakteriene på omtrent 15 minutter.

Lavt blodtrykk

Både saften og skallet av en sitron eller en lime kan gjøre susen. Klem litt opp av vannet før og etter turen. Du kan få mest mulig ut av hver enkelt. Snakk med legen din hvis du tar antihypertensiva eller andre medisiner. Sitrus kan forstyrre dem. Aldri juster medisinen med mindre legen din har bedt deg om det.

Forebygge kreft

Selv om det ikke er bevis for at sitron eller lime kan bekjempe kreften du har, er de fulle av antioksidanter og forhindrer deg i å ta det i utgangspunktet. Dette gjelder spesielt kreft i lever, bein, mage, bryst og tykktarm.

Pump opp hjertet ditt

Det handler om disse flavonoiderne. Ta de fleste av dem inn i livet ditt, slik at du ikke får hjertesykdom. Dette er delvis fordi de hjelper kroppen din med å lagre fett og sukker i blodet. For mye av begge deler kan skade blodårene.

Løft hjernen din

Sitroner og limer inneholder spesielle kjemikalier som beskytter hjerneceller mot giftstoffer i kroppen. De hjelper også med å forhindre hjernesykdommer som Parkinsons og Alzheimers, da de beskytter mot generell celleskade og betennelse.

Hold tennene sunne

Hevelse, blødende tenner og løse tenner er tegn på skjørbuk. Det var mange ganger folk ikke lett kunne konsumere mat som inneholder C-vitamin, men du kan få det i alderdommen, når du røyker, hvis du har lav inntekt, eller hvis du er avhengig av narkotika eller alkohol.

Før du skyller sitrus for å forhindre det, må du vite dette: Sitronsyre er bra for alt som plager deg, og det er dårlig for tannemaljen. Vent minst 30 minutter etter å ha spist eller drikk noe med syre før du pusser tennene.

Redd deg selv fra den kulden

Myten om at vitamin C i sitron og lime ikke forårsaker forkjølelse. Men du trenger dette immunforsvaret for å fungere på høyeste nivå. Når du ser de første tegnene på det, føler du deg bedre.

Forbedre kolesterol

En daglig blanding av hvitløk og sitronsaft kan være gode nyheter for mennesker med høyt kolesterol. Skadelige nivåer er forbundet med herding av arteriene (leger kaller det aterosklerose), noe som kan føre til hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Gå ned i vekt – Kanskje

Polyfenoler, en spesiell type antioksidant som finnes i sitron og lime, kan stoppe vekt og kroppsfettøkning. Forskere mener at disse stoffene endrer kroppens fettfunksjon og forbedrer responsen på insulin. Men før du legger til sitronsaft, vær oppmerksom på at denne studien ble utført på mus, ikke mennesker.

Forhindre nyrestein

Hvis du har en av disse små steinene som blokkerer rørene som brukes til fordøyelse, har du nådd halvparten av det lokale sitronadestativet. Steiner dannes når mineraler akkumuleres i kroppen din. Stoffer som kalles sitrater i sitroner, limer og andre sitrusfrukter, bidrar til å stoppe denne akkumuleringen.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *