23 TING SKAL GJØRES, ET LYKKELIG LIV

23 TING SKAL GJØRES, ET LYKKELIG LIV

Et av hovedmålene for lykke er at vi mennesker har, så mange studier er gjort for å finne ut hva som gjør folk lykkelige. Ja, vitenskapen er klar: hva er vår tilstand

Takk skal du ha:

Å være lykkelig er et av hovedmålene Vi har forsket mye for å finne ut hva som gjør folk lykkelige, så vi har folk. Ja, vitenskapen er klar: det er aktiviteter, tanker, atferd og holdninger som avgjør vår tilstand.

Uten å vite det kan vi ofte ikke være lykkelige fordi vi gjør feil eller utvikler skadelige vaner som påvirker oss. Lykke består på den ene siden i å gi opp.

  • Relatert artikkel: «Giftige vaner: 10 atferd som bruker energien din»

Vi må gi opp for å leve lykkelig

I de følgende linjene finner du en liste over tanker og atferd som vi trenger å rette opp for å være lykkelige og velstående.


1. Avvisning av perfeksjonisme

Perfeksjonisme kan virke som en positiv ting fordi det kan knyttes til ideen om å ville gjøre noe på en best mulig måte. men Perfeksjonistisk tro forårsaker store ulemper for menneskerfordi de krever så mange forventninger fra oss, ofte uoppnåelige. Overdreven integritet og lykke er uforenlig, fordi en slik tenkning kan føre til angst, depresjon og lav selvtillit.

Du kan lese mer om dette fenomenet i denne artikkelen: «Perfeksjonistisk personlighet: perfeksjonismens mangler.»

2 Avstå fra hat, sinne og hevn

På et tidspunkt i livet vårt, for eksempel når en partner forlater oss, er følelser av hat og sinne naturlige. Denne følelsen, som kan være en del av skilsmisseprosessen, kontrollerer imidlertid ikke livene våre. Det er ikke noe positivt med hat mot andre og hevnlysten, tvert imot, kompliserer saken og kan få oss til å føle oss enda verre. Ikke la hat og sinne styre deg.


3. Nekt å la andre ta avgjørelser for deg

Mennesker er sosiale vesener, og vi ønsker ofte å gjøre et godt inntrykk på andre. Men du kan ikke kontrollere disse tankene fordi de gjør deg veldig ulykkelig. Du vil finne lykke ved å kjenne deg selv og kjemp for det som gleder mennesket.

4. Nekt alltid å ha absolutt sannhet

Selv om det noen ganger er vanskelig å innrømme, har vi ikke alltid rett. Hvis vi vil være lykkelige, må vi være tålmodige med andre og respektere deres synspunkter og friheter, noe som vil skape den nødvendige toleransen for at alle kan uttrykke seg uten å bli opprørt. Vi må også være selvkritiske, i betydningen å kjenne våre egne feil når vi gjør feil.

5. Avvisning av fortiden

For å være lykkelig må du få kontakt med deg selv akkurat nå. Vi kan ikke lenger leve i fortiden, så hvis vi ikke lærer av dem, er det ingen vits i å leve i fortiden. Det er veldig viktig å være med alle følelsene dine her og nå.


6. Avstå fra å behandle deg selv for hardt

Det er normalt for folk flest å behandle seg veldig hardt, å skylde på seg selv for alt, og å gjenskape det som gikk galt når ting gikk galt. Vi kan lære av feilene våre, og ting er ikke alltid bra for oss. Du kan være sikker på at det er måter stå opp etter et fall det hjelper oss å være lykkelige.

7. Unngå negativ tenkning

Noen ganger kommer negative tanker inn i vårt sinn når vi ikke aksepterer at vi ikke kan lykkes. Vi har lav selvtillit og mangel på selvtillit og selvtillit. I stedet for å være i denne bevegelsen blir vi lammet.

8. Avslag på anke

En uvanlig klage løser ikke noe. Hvis vi ikke liker noe med oss ​​selv eller situasjonen, bør vi gjøre vårt for å løse problemet. En enkel klage er fremdeles en måte å unngå sannheten på gjør oss derfor ulykkelige.

9. Gi opp ledelsesbehovet ditt

Mennesker som har kontroll over alt som skjer i deres liv De lider av noe som kalles generell angst, så hvis du vil at alt skal være perfekt, kan du ikke være lykkelig. Ufullkommenhet er så viktig i våre liv at vi trenger å gi slipp på den.

10. Unngå frykt for det ukjente

Overdreven kontroll kan gjøre oss redde for usikkerhet og flau i en slik situasjon. Omstendigheter som ligger langt fra vårt praktiske området. Hvis vi vil vokse og være lykkelige som nasjon, må vi ta et skritt fremover og ikke være redd for usikkerhet.

  • Relatert artikkel: «Hvordan komme deg ut av komfortsonen din? 7 nøkler for å nå den»

11. Nekt å møte vanskeligheter

Å motstå motgang er en av egenskapene til en svak karakter, fordi det er lettere å skylde på miljøet eller andre enn å tro at noe har gjort vår situasjon verre. Utfordringer er nøkkelen til lykke og kommer til å ta opp dem.

12. Nekt å tenke på hva andre synes om deg

Så å tilbringe dagen med å tenke på hva andre synes om deg, kan være veldig slitsomt Unngå å alltid tenke på å gi et flott feilfritt bilde mot andre. Last opp for eksempel bilder av ferien din for å imponere andre mennesker.

  • Denne oppførselen kan være negativ av mange grunner. Du kan sjekke det ut i denne artikkelen: «Tips for å slutte å tenke på hva andre synes om deg.»

13. Unngå hindringer for endring

Å motstå endring er et fenomen som mennesker opplever Komfortsonen er nært knyttet til angsten forårsaket av usikkerhet. Tilsvarende er lav selvtillit assosiert med motstand mot endring. Så du kan ta en rekke trinn for å bygge selvtilliten din og gi deg styrke før livet ditt endres.

  • Relatert artikkel: «Hvordan øke selvtilliten din i 6 trinn».

14. Nekt å skylde på andre

Å rettferdiggjøre seg selv ved å klandre andre er bortkastet tid tillater ikke å gå videre. Når du klandrer andre for dine feil, tar du ikke ansvar, og du retter ikke livet ditt i den retningen du vil. For å være lykkelig må du ta kontroll over livet ditt slik at du kan være ansvarlig.

15. Nekt å skylde på seg selv

Å ikke skylde på andre betyr ikke å skylde på deg selv og skade omdømmet ditt. Du burde Lær at det er gode og dårlige øyeblikk i livetDette vil tillate oss å ta en positiv tilnærming til endring.

16. Nekt følelsesmessig tilknytning

Følelser har en adaptiv funksjon i våre liv, så de er nyttige og gunstige for utviklingen av arten vår. Å ikke vite hvordan vi skal håndtere disse følelsene kan imidlertid ha en skadelig innvirkning på livene våre. Det er hvorfor Du må vite hvordan du kan identifisere og regulere demslik at vi kan leve i harmoni med oss ​​selv og andre.

Selve følelsesmessig tilknytning er ikke dårligMen i stedet for å knytte enkeltpersoner til andre mennesker, kobler vi dem med ting og verre, med våre egne uttalelser kalt “konseptuelt selv”. Å vite hvordan vi kan bli kvitt følelser, hvis vi observerer, lever i nåtiden, aksepterer den irrasjonelle mentaliteten og behandler oss med vennlighet.

  • Relatert artikkel: «5 løsrivelseslover må være emosjonelt frie.»

17. Unngå frykt

Frykt er imidlertid en veldig behagelig følelse I det irrasjonelle tilfellet deaktiverer det og fører til alvorlig ubehag. Å overvinne frykt er nødvendig for lykke.

18. Avslag på å utsette

Utsettelse er det stikk motsatte av å si: «Ikke utsett det du gjør i dag.» Denne unnskyldningen tvinger deg derfor fruktløs mann. Dette kan føre til problemer for ditt velvære. For eksempel når du er stresset på grunn av akkumulerte problemer, og ikke fullfører oppgavene i tide.

19. Nektelse av å være upartisk

Nøytralitet kan gjøre deg ulykkelig, spesielt når det gjelder seksualitet, rasisme og så videre. Ifølge en studie av forskere ved Federal Polytechnic School of Zurich (ETH), Urettferdige mennesker er sosialt vanskeligstilteDe lærer ikke noe nytt og utnytter ikke mulighetene.

21. Nekter å dømme andre

Noen mennesker er opptatt av det som skjer i andres liv. Slik oppførsel er skadelig og bortkastet tid. I stedet kan du tenke på gode ting i livet og i vår lykke så vel som i å utvikle oss selv som mennesker.

22. Gi opp tåpelige forventninger

Hvis livet er dårlig tidligere, vil livet være dårlig i fremtiden. Videre, hvis vi forventer urimelige forventninger, kan vår følelsesmessige helse lide. Motiver deg nå til å ha mål i livetbare hvis de er ekte.

23. Frafall av sosiale skatter

Sosiale anklager (ikke lover) kan forårsake folk mye lidelse. Kanon av skjønnhet, nesten engasjement ekteskap, manglende evne til å danne liberale forhold… visse trosretninger som dominerer i samfunnet og er klassifisert som «gode». Atferd knyttet til denne troen er sosialt akseptert. Men sosial tvang hindrer oss i å være selvforsynt og kan påvirke trivselen vår. Hvis du ikke gjør noe mot noen, vil du meditere over denne troen og handle etter dine sanne ønsker.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *