HVORDAN DU HJELPER EN PERSON MED BULIMIA: 6 TIPS FOR STØTTE

HVORDAN DU HJELPER EN PERSON MED BULIMIA: 6 TIPS FOR STØTTE

Generelt prøver personer med bulimi å skjule symptomene sine, og i motsetning til populær tro er utseendet deres gjentatte ganger ikke for tynt. Vær imidlertid oppmerksom på detaljer, s

Takk skal du ha:

Generelt prøver personer med bulimi å skjule symptomene sine, og i motsetning til populær tro er utseendet deres gjentatte ganger ikke for tynt. Men ved å være oppmerksom på detaljene, kan vi oppdage tilstedeværelsen av denne lidelsen og gi nødvendig hjelp og støtte.

I denne artikkelen vil vi se Hvordan hjelpe en person med bulimi gjennom ulike teknikker basert på psykologisk støtteVi vil også se på begrepet bulimi og dens underliggende årsaker, samt relaterte lidelser.

  • Relatert artikkel: «5 forskjeller mellom anoreksi og bulimi»

Hva er bulimi?

For å kunne håndtere behandlingen av en person med bulimi riktig, er det nødvendig å vite hva denne endringen består av.


Bulimi er en spiseforstyrrelse som rammer mennesker Føler en irrasjonell trang til å spise mye mat. Slike manifestasjoner forekommer på kort tid, og senere fører følelsen av skyld for å spise på en slik måte til oppkast av objektet (dette gjøres for hånd eller ved bruk av avføringsmidler) eller andre former for rensing eller vekttap.

Selvfølgelig har bulimi en negativ effekt på en person, noe som fører til fysisk (oppkast og usunne spisemønstre) og mental (angst og manglende evne til å regulere oppspising av atferd). Når måltidet nærmer seg, blir du mer og mer engstelig de er karakteristiske for mennesker med bulimi.

  • Du kan være interessert i: «Nøkler til forståelse av underernæring»

Dette er årsakene til spiseforstyrrelser

Det avhenger av opprinnelsen til lidelsen ulike sosiale, psykologiske og biologiske faktorer. Mennesker som er utsatt for bulimi, er alltid bekymret for vekten, selv om vekten er innenfor normale grenser.


Mennesker som er overvektige eller misfornøyde med sin fysiske tilstand, og som opplever en avvisning av kroppen eller denne egenskapen, vanligvis vekt (kroppsdysmorfi), har høyere risiko for å utvikle bulimi.

Dette er en annen faktor som bidrar til utvikling av sykdommen Behovet for å oppfylle skjønnhetsstandarder De markedsfører noen merker ved å markedsføre deler og reklame.

Lav selvtillit og personlig angst De vanligste psykologiske faktorene som kan føre til bulimi.

Hvordan kan en person med bulimi bli hjulpet?

I de neste linjene vil vi se på en liste med tips som kan hjelpe en person med bulimi.

1. Unngå å kritisere vekten din

Mennesker med bulimi Ha et negativt tankesett når det gjelder kroppen din. Derfor kan enhver kritikk, enten konstruktiv eller velmenende, forårsake alvorlig ubehag. Ideelt sett ikke ta hensyn til utseendet ditt under intervjuet.


2. Hjelp dem å forstå at de har et problem

Det er det første trinnet for en person å starte betydelige endringer i deres dysfunksjonelle spisevaner Som forstår at deres oppførsel forårsaker alvorlige helseproblemer

I tillegg til å snakke med personen og vise dem at det ikke er en fysisk ting, og at fysisk og mental helse er viktig, er det viktig å vise at snubling er en vane som må korrigeres med terapi.

  • Du kan være interessert i: «Hvordan finne en psykolog som kan delta i terapi: 7 tips»

3. Terapi koshtoңuz

Det er viktig ikke bare å støtte, men også å forklare personen Den beste kilden til hjelp tilhører en atferdsspesialist. Psykoterapi gjør det mulig for folk å stabilisere seg og redusere alkoholisme og rensing, samt de gjenværende symptomene som er forbundet med den.

Terapeuten kan identifisere de eksakte utløserne av denne oppførselen og Start en behandlingsplan er ansvarlig for å være spesielt oppmerksom på ideene til emnet som må omstilles.

4. Fortsett med det gode innholdet

Graviditet, tilskuddsterapi, bør utføres nøye av personen som gir støtte, Gitt bekymringene til personer med bulimi.

De må være tålmodige og gradvis få matvanene sine tilbake på sporet for å forstå hvorfor de trenger å spise riktig.

5. Bli med en ernæringsfysiolog

Da akkompagnementet og terapien vår begynte å bære frukt, og personen skjønte at han trengte å endre matvanene, var det på tide å tilby ham et møte med en ernæringsfysiolog. kan fortelle deg hva som er det beste dietten for å fremme god helse i tillegg til overspising.

6. Hjelp med å forbedre ditt personlige konsept

Hvis vi gir folk en bedre forståelse av seg selv, tar vi store skritt for å vinne kampen mot bulimi, vi må forklare emnet at vi er overlegne utseendet vårt; Det hjelper å vite hva dine viktigste styrker og svakheter er.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *