Mental helse: Kjendiser som er tydelig overveldet av uavhengighet – HELSE

Mental helse: Kjendiser som er tydelig overveldet av uavhengighet – HELSE

Skuespilleren sier at han brukte narkotika som tenåring og tilbrakte mesteparten av sin tidlige karriere under deres innflytelse. Han brukte alkohol og kokain på slutten av 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet

Takk skal du ha:

Robert Downey jr.

Skuespilleren sier at han brukte narkotika som tenåring og tilbrakte mesteparten av sin tidlige karriere under deres innflytelse. Han ble arrestert flere ganger på slutten av 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet for misbruk av alkohol, kokain og heroin, og tilbrakte tid i et fengsels- og statsrehabiliteringsanlegg i California. I 2002 kunngjorde han at han hadde kommet seg. Marvels film Iron Man fra 2008 gjenopplivet en stoppet karriere.

demi Lovato

Hun var en 17 år gammel skuespillerinne som først dukket opp på familievennlig TV, og hun sier at hun brukte kokain for første gang. Etter hvert som sangkarrieren utviklet seg, begynte han å få problemer med narkotika og alkohol. I 2010 søkte han behandling først og fremst for avhengighet, samt psykiske helseproblemer, inkludert bipolar og spiseforstyrrelser. Han snakket om sin bedring i intervjuer, på sosiale medier og i musikk.

Ben Affleck

Affleck, som vant Oscar for Good Will Hunting og Argo og spilte Batman i DC Comics-serien, har vært uttalt om alkoholspørsmål. Han gikk først for bedring i 2001 og kalte avhengigheten en «livslang og vanskelig kamp.» Etter et besøk på behandlingssenteret i 2018, sa Affleck på sosiale medier: «Hvis du har et problem, er det å få hjelp, et tegn på mot, ikke svakhet eller fiasko.»

Bradley cooper

Han har blitt nominert til flere Oscar-priser, men skuespilleren har møtt mange utfordringer på vei til suksess. Han sa at narkotika- og alkoholmisbruk i mange år var i fare for å ødelegge livet hans, og i 2004, i en alder av 29 år, bestemte han seg for å slutte å bruke det. Han ble en av de ledende bankfolkene i Hollywood.

Drew Barrymore

Han gjennomgikk rehabilitering i 1989 i en alder av 13 år og erklærte seg som en rusavhengig. Fra en kjent og kjent urolig, skuespillende familie, er han medlem av E.T. Han sier at han drakk i en alder av 9 år og byttet raskt til marihuana og kokain. Hun brukte ungdomsårene på å overvinne sine berømte kvaliteter og har siden oppnådd suksess som skuespiller og produsent.

Elton John

AIDS-krisen har inspirert sangeren til å bryte avhengigheten. Sir Elton John sa at da vennen Ryan White, en ung aids-aktivist, døde i 1990, angret han dypt at han brukte det siste tiåret på alkohol- og kokainmisbruk. Han ble behandlet i 1990, og to år senere grunnla Elton John AIDS Foundation.

Jamie Lee Curtis

Skuespilleren og forfatteren av en barnebok kalte utvinningen fra alkohol- og narkotikamisbruk den største prestasjonen i hennes liv. Hun sier at hun fikk smertestillende medisiner etter en kosmetisk prosedyre. Han tror på sitt restitusjonsprogram og støtte fra andre i lignende situasjoner. Curtis er en åpen talsmann for narkotikamisbruk og endringer i opiumpolitikken.

Kit Urban

På 1990-tallet endte karrieren hans med fiasko, og bygdesangeren ble mer avhengig av alkohol og narkotika. Da han fikk sitt første slag, var han i en gjenopprettings- og repetisjonssyklus. Han mener at kona hans, skuespillerinnen Nicole Kidman, etter ekteskapet i 2006 kunne lykkes med å behandle ham.

Daniel Radcliffe

Stjernen i Harry Potter-serien er en annen ung skuespiller som har skapt personlige problemer med uventet rikdom og berømmelse. Ifølge ham drakk han mye under innspillingen av de tre siste Potter-filmene og skjønte til slutt at det var noe han ikke kunne kontrollere. Ifølge ham sa han opp etter at den siste filmen ble pakket inn og fortsetter å jobbe med å komme seg.

Amber Valletta

Ifølge modellen og skuespilleren, i en alder av 40, ble hun inspirert til å fortelle en historie om avhengighet og gjenoppretting i håp om å hjelpe andre. Hun sier at hun begynte å bruke narkotika som barn, og på høyden av modellkarrieren på 1990-tallet begynte hun å bruke alkohol og kokain. Valletta sier at hun gjenvunnet bevisstheten i en alder av 25 år.

Eric clapton

Legenden om gitaren har bevart praksisen med å evaluere rockekultur med narkotika. Ifølge ham var han avhengig av heroin på begynnelsen av 1970-tallet. Clapton kom seg, men han hadde misbrukt alkohol og kokain i mange år. Til slutt, i 1987, var restaureringsarbeidet vellykket. I 1998 opprettet han et grensesenter for behandling av alkohol og narkotika på den karibiske øya Antigua.

Carrie Fisher

For Star Wars-skuespilleren var avhengighet en livslang kamp. Han snakket ofte og skrev om narkotika- og alkoholbruk, rehabilitering og bipolar lidelse. Fischer døde i 2016 60 år gammel etter et hjerteinfarkt på en transatlantisk flytur.

Rob Lowe

Som en av de sterkeste unge skuespillerne på 1980-tallet Brotherhood, brukte Low det meste av det tiåret med en ekstravagant livsstil. Ifølge ham begynte alkohol å dukke opp i ungdomsårene, og da den ble mer populær, ble den ukontrollerbar. Han sa at en video om at han hadde sex hadde blitt utgitt for publikum, som fikk ham til å innse at han trengte hjelp. Han ble behandlet i 1990.

Matthew Perry

Han var en av Amerikas beste venner fra 1994-2004, men utenfor skjermen slet han med alkohol- og narkotikamisbruk. Skuespilleren sier at han fikk smertestillende midler da han fikk forskrevet personlige medisiner etter en ulykke. Sitcom og filmstjernen sier å søke behandling og hjelpe andre er en viktig del av hennes bedring.

Edie Falco

Sopranosskuespilleren sier at hun ble avhengig av alkohol da hun var ung og prøvde å starte en karriere. I 1992 ga han lån til 12-trinns programmer som hjalp ham med å komme seg. Han snakket mye om gjenopprettingsprosessen mens han spilte Jackie, en opiummisbruker, fra 2009-2015.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *