DE 10 BESTE MENSTRUASJONSHÅNDBOKENE

DE 10 BESTE MENSTRUASJONSHÅNDBOKENE

Noen kvinner har problemer med menstruasjonskontroll, spesielt hvis den er uregelmessig, på grunn av overdreven smerte eller av annen grunn. Hun ønsket også å bli gravid

Takk skal du ha:

Noen kvinner har problemer med menstruasjonskontroll, spesielt hvis den er uregelmessig, på grunn av overdreven smerte eller av annen grunn. I tillegg, når det gjelder graviditet, Mange kvinner trenger teknologiske verktøy for å kontrollere prosessen For å lykkes og unngå trusler eller vanskeligheter.

For tiden er det mange mobilapplikasjoner som lar deg overvåke, registrere og oppdatere alle mulige variabler i menstruasjonssyklusen, samt motta råd og støtte fra kvalifiserte fagfolk.

  • Du kan være interessert i: «10 mest nedlastede apper i 2020»

Topp 10 mest nedlastede apper for overvåking av menstruasjon og hormonelle sykluser

Hvis du vil vite hva som er de beste menstruasjonssporingsappene som er tilgjengelige på markedetVurder følgende alternativer. Da finner du hovedegenskapene til hver av disse applikasjonene, og du kan velge den som passer best for dine behov.


1. Meyo

Mayo er en ny personlig assistent som lar deg forbedre deg på ethvert helseområde tilbud på et fysisk eller psykologisk nivå. Denne applikasjonen ble utviklet under tilsyn av leger og helsearbeidere, ved hjelp av hvilken Mayo gir oss forskjellige tips og instruksjoner for full overvåking og kontroll av hvert menstruasjonstrinn.

Selve applikasjonssystemet lar oss motta en personlig oppmerksomhetstjeneste skreddersydd til våre spesifikke krav, som vi alltid kan samhandle med, og ved hjelp av ChatBot-systemet som inngår i applikasjonen, kan vi dele våre behov og forventninger med fullstendig privatliv og sikkerhet . og ulike problemer.

Dermed er Mayo ikke bare en hjelper som hjelper oss med å kontrollere våre fysiske og fysiske endringer, men gir også kvalitetspsykologisk støtte når det trengs. Denne appen er tilgjengelig for iOS og Android.


2. Nøkkelen

Clue er et annet program som for øyeblikket er på markedet, og vi kan få nyttig informasjon På en enkel måte, sammenlignet med menstruasjonen vår. Systemet lar oss overvåke menstruasjonssykluser og finne våre vanlige mønstre, hvorav noen kan være eggløsningsperioder eller de mest produktive dagene.

Et viktig kjennetegn ved Clue er bidraget fra vitenskapelig informasjon som forklarer hvert av symptomene våre og kontrollen av alle faser av syklusen, samt deres effekt på hud, hår eller humørsvingninger.

3. Sykler

Syklusen er et enkelt program som lar deg kontrollere menstruasjonssyklusen, beregne og spore de høyeste fødselsdatoene, og registrer eventuelle observasjoner eller brudd, som alle er konfidensielle og sikre.


Den viktigste innovasjonen som denne appen tilbyr, er å holde kontakten med partneren din, planlegge planene dine basert på fruktbare årstider og motta varsler om visse faser av syklusen. Hvis du er interessert, kan du finne denne appen for alle iOS-enheter.

4. Flo

Flo er en komplett menstruasjonskalender som lar deg registrere et stort antall variabler og forskjellige symptomer som oppstår fysisk og psykologisk i løpet av hormonsyklusen.

Applikasjonssystemet lar deg også forutsi de mest produktive dagene av syklusen, og hvis det er graviditetsmodus, kan alle symptomene registreres i prosessen.

5. Menstruasjonskalender og syklus

Menstruasjonskalender og -syklus er en applikasjon fra Apple det lar deg håndtere menstruasjonssykluser ved å skrive ned detaljene og variasjonene til hvert symptom, for eksempel følelsesmessige endringer, vektendringer, samleie eller andre tegn på ubehag.

Denne menstruasjonskalenderen lar deg også stille varsler hvis vi tar noen form for p-piller eller p-piller.

6. Min menstruasjonsdagbok

Denne appen lar deg overvåke menstruasjonssykluser, men har færre interaksjoner og legger til variabler om symptomene dine. Likt, Med min menstruasjonsdagbok kan vi markere dagen for eggløsningen og identifisere de mest produktive periodene.

Hovedfunksjonen til dette verktøyet er dets enkelhet og intuitive betjening, så hvis du er interessert i denne typen applikasjoner, ikke nøl med å laste den ned.

7. WomanLog

WomanLog er en av de mest komplette og komplette applikasjonene Med hjelpen kan du kontrollere menstruasjonssyklusen din. Søknaden fremhever mer enn 20 holdninger for å velge mer enn 70 fysiske symptomer, ved hjelp av hvilket systemet kan skape en komplett og solid fysisk og psykologisk profil for brukeren.

I tillegg lar appen deg registrere vekt, temperatur og nøyaktig samleietid.

8. Menstruasjonskalender – Fødsel og eggløsning

Denne appen er en av de mest populære og beste rangeringene på Google Play og lar deg spå om graviditetssjanser ved å registrere forskjellige symptomer og verdier som vekt, kjønn eller temperatur.

Menstruasjonskalender-appen lar deg planlegge forskjellige typer påminnelser om medisiner eller prevensjonsmetoder.

9. Periodespor

Period Tracker lar deg registrere alle variablene som er relatert til helsen vår fra begynnelsen av menstruasjonsprosessen.

En enkel og intuitiv guide som lar deg eksportere dataene og målingene gitt via e-post, for eksempel til en gynekolog.

10. LadyTimer

Ladytimer – Med denne kalenderen kan vi klare den på den beste måten Alle variablene knyttet til menstruasjonen vår har også satt påminnelsene vi trenger.

I tillegg lar dette verktøyet deg kommunisere gjennom et internt forum og dele erfaringer med andre brukere.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *