SLIK SLETTER DU EN WHATSAPP-MELDING DU SENDER

SLIK SLETTER DU EN WHATSAPP-MELDING DU SENDER

Vi har alle vært i en slik situasjon, og ved en tilfeldighet sendte vi en uønsket melding, spesielt gjennom What App, den mest brukte meldingsskrivingsappen for smarttelefoner i dag. Liten ca.

Takk skal du ha:

Vi har alle vært i en slik situasjon. Vi sendte en uønsket melding, spesielt via WhatsApp, den mest brukte meldingsappen for smarttelefoner i dag. Mindre feil kan gi oss problemer, enten på grunn av skrivefeil eller meldinger som skyldes sint innhold.

Kanskje vi sendte den til en vanlig person og så angret eller sendte en melding til feil person.

Når vi forstår at de første sekundene er lammet, kan vi føle oss spesielt ukomfortable, spesielt hvis det vi sender er ødelagt, fordi vi forstår at denne meldingen kan føre til konflikt. For å forhindre dette, Den nye versjonen av WhatsApp lar deg slette tidligere sendte meldinger. Problemet er bare at han har noen uker til å gå.


  • Relatert artikkel: «11 typer konflikter og hvordan du løser dem»

Hvordan sletter jeg WhatsApp-meldingen som ikke har nådd mottakeren?

Hvis du sendte en melding og så den Du må dobbeltklikke på den blå fargen på enhetenIkke bli nervøs, bruk energien til en god unnskyldning, eller bare vær ærlig. Noen ganger er ærlighet det beste alternativet …

Nå, hvis du er heldig nok til å forstå at personen som sendte teksten ikke er mottakeren som planla å sende meldingen, har du muligheten til å rette feilen og redde omdømmet ditt. i alvorlig fare. I så fall vil du vite det Finnes det en presserende løsningmen du må handle veldig raskt.

Jeg leste på noen portaler at du umiddelbart blokkerte forbindelsen du sendte en feil, hvis meldingen ennå ikke har nådd mottakeren. Dette vil føre til at meldingen går tapt, og du kan deretter godta personen du nettopp har slettet og blokkert. Etter min mening er dette et uforholdsmessig tiltak, og faktisk er ikke trinnene som skal tas for å slette en usendt melding, ikke så kompliserte.


Forskjeller mellom Android og iOS

Nå må du vite dette, Avhengig av operativsystem er det en forskjell i å utføre denne operasjonen. Hvis du har sendt en melding og den bare har ett klikk, går du til chatten og trykker på meldingen du vil slette på Android-enheten din. Dette fører til at den blir merket blå.

Deretter må du klikke på søppelboksikonet og … det er det! Meldingen din er slettet. Hvis du sletter meldingen på denne måten, men den når mottakeren, kan den bare slettes fra samtalen på mobiltelefonen din. men ikke fra mottakerens telefon.

I iOS er prosedyren lik, det som skjer er at hvis du klikker på en melding og klikker på slett, vil du få søppel fra mobiltelefonen din der du trenger å sende en melding du må slette.

Det viktigste er å reagere i tide

Begge handlingene er mulige for meldinger som sendes i private samtaler og i gruppesamtaler. Det viktigste er å forstå det raskt for å reagere i tide. Fremgangsmåten for å slette en sendt WhatsApp-melding er imidlertid ikke vanskelig Å vite hvordan du skal eliminere det på forhånd, lar deg ta affære i tide.


Hvis den sendes en gang, er det en risiko for å dobbeltklikke når vi prøver å slette en melding som nettopp er sendt til Google, men som ennå ikke har nådd mottakeren. Tiden spiller mot oss derfor må vi handle raskt for å unngå store onder. Husk at behovet for å handle raskt ikke endres med modifikasjonen av programmet.

Hvordan kan jeg slette den når den allerede er sendt?

Dessverre vet vi ikke alltid at meldingen vi sender ikke er for den rette personen. Som nevnt ovenfor er det ikke mulig å slette meldinger som sendes i dag, men dette vil snart endres.

For noen uker siden, en Twitter-konto WABetaInfokunngjorde den nye betaversjonen av WhatsApp, som er i ferd med å se dagens lys, og kunngjorde tilgjengeligheten av den nyeste betaversjonen (testversjonen) av meldingstjenesten Med muligheten til å slette tidligere sendte og mottatte meldinger til mottakeren.

For å gjøre dette vil den oppdaterte versjonen ha en «Avbryt» -knapp, dette alternativet vil tillate folk å slette den selv om en melding er sendt. Når brukeren trykker på denne knappen, vil meldingen bli slettet fra enheten, og hvis mottakeren vises følgende melding: «Avsenderen har kansellert meldingen.» Den nye funksjonen tillater det Slett tekstmeldinger, lyd og audiovisuelt materiale på mottakerens telefon. For mange er dette frelse.

Slutten på å kompromittere materialer

I dag har kommunikasjon gjennom sosiale nettverk og Internett blitt vanlig. Vi bruker mye tid på å samhandle med andre mennesker via smarttelefoner, noe som har endret vår flørtende holdning radikalt.

Faktisk ikke bare unge mennesker, men den utbredte praksisen med «sexting», det vil si å sende meldinger med intimt innhold. I de fleste tilfeller kan disse meldingene være veldig kompromitterende. Etter at du har sendt dem, kan du slette meldinger som vi angrer på å dele.

  • Hvis du vil vite mer om SMS-meldinger: «Sexting: en farlig opplevelse av å sende eksplisitte bilder via mobiltelefon»

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *