10 NØKLER FOR Å FÅ EN GOD JOBB

10 NØKLER FOR Å FÅ EN GOD JOBB

I globale organisasjoner avhenger mye av selskapets levedyktighet av de som jobber der. Ikke bare det: grupper som jobber i en organisasjon må ha et dynamisk perspektiv, det vil si

Takk skal du ha:

I globale organisasjoner avhenger mye av selskapets levedyktighet av de som jobber der. Ikke bare det: gruppene som jobber i en organisasjon må ha en dynamisk tilnærming, det vil si hvordan man kan tilpasse seg behovene som oppstår her og nå, og finne de rette personene i tide.

Derfor er rekruttererens rolle veldig viktig i selskaper som vil være middels, store eller utvidende. Spesialisering på dette området betyr å vite nøklene til personalvalg og i tillegg hvordan man når interessenter og hvem som kan bidra i teamet.

Men … Hva er nøkkelegenskapene for en god jobb? La oss se.

  • Relatert artikkel: «Arbeids- og organisasjonspsykologi: et lovende yrke»

Nøkkelen til å være en god arbeidsgiver

Ansettelse er mer enn bare å knytte en organisasjon til folk som kan jobbe der. La oss se på kjennetegnene til en profesjonell rekrutterer og hvorfor deres arbeid gjenspeiles i resultatene som selskapet oppnår på mellomlang og lang sikt.


1. Vet hvordan du definerer en jobb

Før du iverksetter tiltak utenfor selskapet, er det nødvendig å finne ut detaljene i stillingen, om det var en person som tidligere hadde den.

Dette er en antagelse typen krav og muligheter knyttet til den profesjonelle rollen, samhandle på daglig og langvarig basis, samt regelmessig med hvem som har direkte tilsyn med arbeidet ditt, hvem som er ansvarlig for deg (hvis du fører tilsyn med andre), og hvilke avdelinger du jobber med. Du må også være klar over hvilken tidsplan som er knyttet til den jobben, samt ressursene som vil være tilgjengelige fra begynnelsen, og om du har en intern opplæringsplan.

2. Kunnskap om bedriftsfilosofi

I tillegg til hvert selskap, er dets filosofi, Verdiene formidles ikke bare gjennom kommunikasjonsdelene som kommer fra markedsavdelingenmen gjennom selvstendig næringsdrivende, jobbidentifikasjon og til og med utformingen og estetikken til stedene du jobber.


Selv om de kan virke som små detaljer, kan alle disse elementene ha en betydelig innvirkning på egnetheten til individuelle kandidater.

3. Bli kjent med de mest relevante universitetene og opplæringssentrene

For å finne kandidater som er ansvarlige for visse spesialiserte jobber, er det viktig å vite opplæringstilbudene til de mest relevante universitetene og skolene i regionen, og til og med noen internasjonale anseelser.

Så arbeidsgiveren kan se utover tittelen på aspiranterI henhold til kvaliteten og metodikken til læreplanene får noen akkrediteringer mer betydning og andre mindre.

4. Vet hvordan du bruker de mest effektive valgverktøyene

Selvfølgelig trenger du å kjenne til de forskjellige verktøyene for personalvalg. Det er et liv utover jobbintervjuet, og i hvert tilfelle må du vite hvilken du skal prioritere for å forbedre og gjøre rekrutteringsprosedyren mer effektiv.


5. Vet hvordan man gjenkjenner myke ferdigheter

Myke ferdigheter Alt som ikke er i en persons CV: Psykologiske og personlige kriterier som påvirker effektiviteten i arbeidet: evnen til å fokusere på måloppnåelse, kommunikasjonsevner, konflikthåndtering … Alt dette kan avgjøre om en kandidat er egnet for jobben.

6. Lær hvordan du kan oppnå utveksling av kandidater

Det ville være en feil å tro at potensielle kandidater ganske enkelt vil gå til rekruttene: du trenger å vite hvordan du når dem. Ofte oppnås dette ved å bruke spesielle nettplattformer for jobbsøk, i andre ved å besøke opplæringssentre for å velge lovende unge mennesker, men i noen spesielle tilfeller kan det være nødvendig å gå på jegerens vei: utvikle midlertidige kontakter med spesifikke og høyt verdsatte fagfolk bro mellom.

7. Lær alltid av feilene dine

Ingen blir kvitt feil, og ingen profesjonell arbeidsgiver blir utelatt. Viktigst, du trenger å vite hvordan du skal se på de viktige variablene Ved å avgjøre om denne beslutningen er vellykket eller ikke, kan risikoen for å overføre riktig kandidat til fordel for noen andre i fremtiden minimeres.

8. Lær hvordan du kan satse på talentretensjon

I tillegg til kandidatens evner og personlighetstrekk, er det viktig å ta hensyn til det faktum at de, avhengig av egenskapene, har muligheten til å være så komfortable i organisasjonen og bestemme seg for å bli lenge. For henne, Det er viktig å kjenne selskapets talentoppbevaringsplaner, og mennesket kan se intimiteten med disse.

Hvordan lære å være rekrutterer?

Foreløpig er det forskerutdanningsprogrammer i Spania dedikert til utvalgs- og utvelgelsesprosessen. Universitetet i Malaga er et av de mest fullførte universitetene: Universitetsgrad i talentvalg og ledelse, som er i 4. utgave.

Denne mesteren fokuserer på to hovedpilarer innen menneskelige ressurser: valg av personell som ligger i selskapets dynamikk og markedsføring av talent. Spesielt designet for personer med en bachelor- eller mastergrad i forskning som psykologi, forretningsadministrasjon og ledelse, arbeidsrelasjoner, og er skapt både i teori og i praksis.

For tiden overstiger sysselsettingsgraden for masterstudenter 70%, sa han. behovet for å kjenne til de mest innovative prosessene; Det inkluderer maskinlæring, Big Data og Blockchain-baserte metoder, alt i hendene på eksperter som primært er dedikert til forretningskonteksten. Hvis du vil lære mer om Talent Selection and Management Master’s Degree, kan du finne kontaktinformasjonen deres på denne lenken.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *