5 MOR / POPE ALTERNATIV BROTTENDE STRATEGI – SKJØNNHET

5 MOR / POPE ALTERNATIV BROTTENDE STRATEGI – SKJØNNHET

Andreplassen er som en seier, den tilhører foreldrene. Det er vanlig at barn skiller seg fra den ene forelderen og holder seg borte fra den andre. Noen ganger graver de til og med hælene og jobber i badet til andre foreldre

Takk skal du ha:

Andreplassen er som en seier, den tilhører foreldrene. Det er ikke uvanlig at barn skilles fra den ene forelderen og skilles fra den andre. Noen ganger graver de til og med opp hælene og nekter å hjelpe den andre forelderen til å kjøre badekaret, skyve barnevognen eller hjelpe til med lekser.

Barna knytter sterke forbindelser til sine primære omsorgspersoner, noe som betyr at mor får all oppmerksomhet, og pappa føler seg som et tredje hjul. Fra utsiden, slapp av – disse appene endres over tid – og det er noen få trinn du kan ta for å bygge en app.

Merk: Uendelig kjærlighet og tålmodighet kreves.

Hvordan mamma (eller pappa) bryter trettheten:

Del oppgavene

Mannen min reiser mye. I hans fravær vil jeg gjøre mitt beste for å holde disse barna sunne og lykkelige, og for å få huset til å fungere. De tror jeg er en supermakt – jeg kaller det kaffe. Uansett, mamma ser 24/7 i flere måneder.

I det minste er de veldig nær meg. Men når mannen min kommer hjem, deler vi foreldreansvaret så mye som mulig. Hun sitter på badet når hun er hjemme og leser kapittelboken for 7-åringen vår når hun kan. Det tar dem også til parken og forskjellige andre eventyr.

Selv om noen som elsker din lille mor i utgangspunktet motstår, bør du om mulig gi henne noen foreldreoppgaver, til og med noen beroligende oppgaver som vil hjelpe deg med å bygge en sterk app. Det er bra å dele disiplin og tilbakeholdenhet, så ikke alle foreldre er dårlige mennesker når den opprørske scenen treffer.

Dette vil hjelpe deg med å lage en tidsplan. Pappa tilbringer noen netter på å bade og sove, og resten av natten tar mamma ledelsen. Ofte er barn mot andre foreldre fordi de er redde for at de ikke skal roe seg så mye de ønsker. Når andre foreldre tar initiativ og kommer med nye, spennende ideer, kan det redusere frykten og hjelpe barnet ditt å tilpasse seg.

Min fars «galne bad» rundt dette huset er mye likt, det er sikkert.

Gå vekk

Det er vanskelig å finne nøkkelen til å løse saken, når den kommer i hendene på en annen forelder og den foretrukne forelderen alltid er der. Gå ut av huset! Løpe! Far (eller mamma) har en sjanse til å få en anstendig hvile mens han avklarer noe.

Selvfølgelig vil det være tårer i begynnelsen, og det vil være sterke protester, men tårene kan bli til latter når den dårlige kokken pappa overtar kjøkkenet og tilbereder frokost til middag. La det være. Han orker det.

Sett spesiell tid først

Hver foreldre skal feire en uke med hvert barn. Det er ikke nødvendig å forlate hjemmet eller planlegge et fantastisk eventyr. Barnet ditt trenger (omtrent) tid hver uke, og han eller hun vil tilbringe tid med hver av foreldrene etter eget valg og med hver av foreldrene regelmessig.

Foreldre, slå av skjermene og skjul dem i skuffen på telefonen. Spesiell tid betyr at resten av verden er borte når du er 100% fokusert på barnet ditt i minst en time.

Øk familietiden

Vi lever i en verden full av ansvar. Når kravene til arbeid, skole og flere aktiviteter for flere barn tas i betraktning, kan det være vanskelig å tilpasse seg familiens vanlige tid.

Bare gjør det. Gjør familiens hjemmekveld en prioritet i helgene. La hvert barn velge et spill. Ta deg tid til familiens måltider minst en gang om dagen, og sørg for at alle er involvert, både fysisk og følelsesmessig. (Hint: Ingen behov for middag.)

Jo mer barnet ditt liker familietid, jo bedre vil familien din jobbe som en enhet.

Elsker dem uansett

Avvisning av et barn kan faktisk være en bit. Elsker det barnet uansett. Vær oppmerksom på hver unse tålmodighet når du strømmer ut i kunngjøringen om klemmer, kyss og kjærlighet.

Når vi elsker barna våre, viser vi at vi er der for dem uansett.

Jo mer de lærer om budskapet om at mor og far alltid er der, jo sterkere blir vedleggene de har med hver av foreldrene.
osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *