HVORDAN DU BESKYTTER HUDEN DIN MOT SOLEN – EFFEKTIVITET

HVORDAN DU BESKYTTER HUDEN DIN MOT SOLEN – EFFEKTIVITET

Solbrenthet kan oppnås ved å konsumere mat som er rik på betakaroten, da dette stoffet stimulerer produksjonen av melanin, som gulrøtter og guava. Fra mat

Takk skal du ha:

Solbrenthet kan oppnås ved å konsumere mat som er rik på betakaroten, da dette stoffet stimulerer produksjonen av melanin, som gulrøtter og guava. I tillegg til mat er det andre alternativer, for eksempel bruk av selvbrunende kremer eller fuktighetskremer eller kunstig sprøyting. Imidlertid bør solkrem brukes for eksempel regelmessig for å forhindre flekker på huden.

Personer med allergi mot solen eller bærere av lupus skal for eksempel ikke utsettes for for mye sollys, da dette kan forårsake forskjellige symptomer og skade en persons velvære, så hvis en person ønsker å få solbrenthet, bør de konsultere en hudlege og bruk en selvbruner. Sjekk om du er egnet, invester i en diett rik på betakaroten, bruk solkrem, bruk solbriller og bruk de fleste timene på dagen.

Her er noen tips for å hindre deg i å bli solbrent:

1. Bruk en garver

Hvis du vil brenne huden uten sollys, er det også effektivt å bruke solariumsprodukter. Dette er fordi de inneholder DHA, et stoff som reagerer med aminosyrer i huden for å danne den komponenten som gir huden mest solbrunhet.

Bruk av disse produktene kan bidra til å holde huden hydrert og hydrert, for eksempel ved å unngå eksponering for sol og hudkreft. I tillegg til å bruke solkrem for å holde huden i samme farge, flytt kremen rundt, da bronse ikke beskytter mot solens ultrafiolette stråler, noe som kan føre til mørke flekker på huden. Hvordan bruke tenneren selv uten å forurense huden.

Det er ingen kontraindikasjoner for bruken av selvbruningsmidler, ettersom målet bare er å brenne huden, men hvis en person er allergisk mot et av stoffene, blir behandlet med syre eller har hud, hvis det er noen tegn på sykdom eller hud. Bruk av verktøyet anbefales ikke fordi det kan føre til problemer. Derfor er det nødvendig å konsultere en hudlege for å få en indikasjon på et produkt som passer for din hudtype og linse.

2. Behandling av lær

En av de alternative måtene å tan huden din uten solbrenthet. Denne prosedyren utføres gjennom en strålehud i skjønnhetsklinikker, hvor en spesialist bruker en spray for å overføre drivstoffet til en persons hud. Vanligvis inneholder produktet som brukes i denne prosedyren et stoff som reagerer med hudens keratin, noe som resulterer i en brunfarge. Det er spesielt viktig å anbefale en spray eller hudreaktiv hud hos personer med hudsykdommer.

Et annet alternativ for soling av kunstig hud er gjennom hudbehandlingskamre, hvor en person forblir i direkte eksponering for UVA- og UVB-stråling i 20 minutter, i likhet med effekten av eksponering for solen.

På grunn av de store helserisikoene fant ANVISA imidlertid i 2009 at det hadde forbudt bruk av kunstlærkameraer for estetiske formål, da det er bevist at kunstig hud ofte kan føre til hudkreft. Bevissthet om risikoen ved behandling av kunstig hud.

3. Matvarer rik på betakaroten

Noen matvarer inneholder betakaroten, som stimulerer produksjonen av melanin og kan irritere huden. Gulrøtter, tomater, paprika og guava er mat rik på betakaroten.

Selv om de er gode for solbrenthet, kan overforbruk av beta-karoten-rik mat gjøre huden din oransje, men du kan slutte å bruke disse matvarene.

Se videoen nedenfor for flere tips om å brenne huden raskere:
osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *