15 KJÆRLIGHETSBØKER FOR Å UTFORSKE DIN ROMANTISKE SIDE

15 KJÆRLIGHETSBØKER FOR Å UTFORSKE DIN ROMANTISKE SIDE

Emily Love-bøker tilbyr en måte å utforske den menneskelige dimensjonen av kjærlighet og nære emosjonelle forbindelser gjennom litteraturen. Å gå seg vill på sidene er ikke bare morsomt; dagliglivet

Takk skal du ha:

Emily Love-bøker tilbyr en måte å utforske kjærlighetens menneskelige dimensjon og tette emosjonelle forbindelser gjennom litteratur. Å gå seg vill på sidene er ikke bare morsomt; lar oss identifisere aspekter av vårt daglige liv.

Litteratur gir oss muligheten til å drømme, å reflektere forskjellige aspekter av livene våre i hendelser, og derfra å reflektere i like deler.

 • Du kan være interessert i: «Topp 30 bøker om psykologi, du vil ikke savne»

Anbefalte kjærlighetsbøker generelt

Nedenfor finner du kjærlighetsbøker å forholde seg til Ulike aspekter av lidenskap, romantikk og tragedie noen ganger inkluderer denne følelsen. De er ikke ordnet i henhold til visse kriterier, så prøv å se etter dem på grunnlag av interesse.


 • Relatert artikkel: «16 bøker om selvtillit og selvforbedring»

1. Du taper slik (Junot Díaz)

En bok om kjærlighet historier som dekker nesten alle aspekter av denne følelsen. Historiene om svik, ensomhet og illusjon, så vel som fortvilelse, blir fortalt på et enkelt språk, som er i tråd med måten vi snakker i vårt daglige liv.

 • Hvis du er interessert i å lære mer om boka, kan du klikke her.

2. Kjærlighet under kolera (Gabriel Garcia Marquez)

Den colombianske forfatteren Gabriel Garcia er en av Marquez mest berømte romaner. Historien om to personer som har bodd fra hverandre i flere tiår Vurder å starte et ekte forhold når du blir eldre.


 • Vil du vite mer om dette stykket? Du finner mer informasjon her.

3. Kjærlighet varer i tre år (Frederick Beigbeder)

Hvor slutter kjærlighetsfasen og når begynner nedstigningsfasen? Hovedpersonen i denne romanen er identifisert som en treåring i et forhold Dette er returpunktet, hvorfra det er umulig å komme tilbake spent.

 • Klikk her for mer informasjon om boka.

4. Sjokolade er som vann (Laura Esquivel)

En av de mest kjente bøkene om kjærlighet i meksikansk litteratur. Hva skjedde under den meksikanske revolusjonen tidlig på 1900-tallet, til tross for at hun ble forelsket i den lille kjæresten sin, Det er forbudt for henne å gifte seg med noenSom den yngste av søstrene bør de eldste i familien ta vare på dem når de blir eldre. Det er også kjent for å uttrykke ideer og opplevelser ved å bruke deler som snakker om regionens mat og typisk gastronomi.


 • Du finner mer informasjon om boka på denne lenken.

5. Minneverdig tur (Nicholas Sparks)

En kjærlighetshistorie mellom en opprørsk ung mann og faren, en respektert tenåringsjente. En gradvis tilnærming avslører aspekter av karakterenes personlige egenskaper som de ikke kjenner. Det er det er en av de høyest rangerte tenåringsdramaene til den berømte forfatterenDet er flere verk som allerede er tilpasset storskjerm, og denne boka er en av dem.

 • Hvis du er interessert i denne jobben, kan du lære mer om den.

6. En pluss en (Jojo Moyes)

Overraskende nok, en morsom kjærlighetsroman, som forteller historien om en enslig mor, tar hun så mange ansvarsoppgaver at hun bare drømmer om livet hun vil kontrollere og det faktum å møte menn. endre livene til begge.

 • Du kan finne mer informasjon om boka på denne siden.

7. Tyrkisk lidenskap (Antonio Gala)

En av de viktigste aspektene ved kjærligheten Impulsivitet assosiert med lidenskaper. Denne komponenten av romantikken illustreres best i denne boka gjennom historien om en kvinne som forlater alt for forholdet hennes under besøket i Tyrkia.

 • Klikk her for å fortsette for å interessere deg for denne jobben.

8. Mannen du elsker (Marguerite Duras)

En av de mest kjente kjærlighetsbøkene, allerede en del av klassikerne Selv om den ble publisert på midten av 1980-tallet, handler historien om forholdet mellom en ung kvinne fra en nylig ødelagt familie og en fattig kinesisk mann.

 • Du kan lære mer på denne lenken.

9. Anna Karenina (Leon Tolstoj)

Historien om Anna Karenina, ansett som Tolstojs første sanne roman, er en av de mest berømte om dypt forbudt kjærlighet i det konservative og patriarkalske samfunnet. For elskere av romantiske historier med en tragisk bakgrunn.

 • Hvis du er interessert i denne klassikeren og vil vite mer om den, kan du klikke her.

10. Under the Star (John Green)

En av de mest populære bøkene om kjærlighet til unge seere. Den forteller historien om et ungt par som tok et avgjørende skritt Få mest mulig ut av tiden din sammen På grunn av effekten av kreften de hadde fått diagnosen, reiste de sammen for å møte forfatteren. Den har en kinotilpasset versjon og ble utgitt i 2014.

 • Du kan lære mer om boka via denne siden.

11. Eventyrene til en dårlig jente (Mario Vargas Llosa)

Dette Nobelprisvinnende litteraturverket er en kjærlighetshistorie To unge mennesker som møttes i forskjellige deler av verdenEventuelle latterlige situasjoner basert på halvt samtykke og spontanitet.

 • Klikk her for å lære mer om dette arbeidet.

12. Wuthering Heights (Emily Brontë)

Det er en av få kjærlighetsbøker fra engelsk litteratur fra 1800-tallet. Dette er en klassiker som ikke bare reflekterer karakterenes konstruksjonskvalitet, men også den mest spennende siden av kjærligheten.

13. Madison Bridges (Robert James Waller)

En av de beste romanene om moden kjærlighet, den ble skrevet mellom middelaldrende og eldre mennesker. Magnetismen og fortellestilen til historien vakte så mye oppmerksomhet at det var mulig å tilpasse den til kinoen og lage en annen flott romantisk film.

14. De blå prinsene er utdød (Megan Maxwell)

Kjærlighet er en historie om potensialet som kompliserer livene våre og samtidig gir oss en ny sjanse. Møter med brødre og søstre til ektepar kan være frustrerende på kort tid.

15. My Island (Elizabeth Benavent)

Selv om det sies at kunnskap gjør oss frie, kan det å gå gjennom visse opplevelser føre oss til det motsatte: å se hvor smale valgene er. Prøver å fengsle fortiden … slik er det med Maggie, hovedpersonen i denne romanen, med liten suksess, fordi de følelsesmessige sårene til disse minnene blir avslørt igjen og igjen. Men en ny sjanse til kjærlighet kan endre alt det.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *