BEHANDLING AV MILITÆRE (MEDISINER, MAT, HERTS …) – EFFEKTIVITET

BEHANDLING AV MILITÆRE (MEDISINER, MAT, HERTS …) – EFFEKTIVITET

Migrene behandles lett med medisiner som finnes på apotek som umax, Cefaliv eller Cefalium, men må foreskrives av lege. Imidlertid svimmelhet, halsbrann hos noen mennesker

Takk skal du ha:

Migrene behandles lett med legemidler som lett finnes på apotek som Sumax, Cefaliv eller Cefalium, men må foreskrives av lege. Noen mennesker kan imidlertid oppleve svimmelhet, svimmelhet og svimmelhet, og i dette tilfellet er det i tillegg til smertestillende middel nødvendig å forhindre oppkast og dehydrering, noe som forverrer smertene for å forhindre oppkast og dehydrering.

I tilfelle et migreneanfall anbefales det derfor å ta medisiner foreskrevet av en lege i et stille og mørkt miljø, i tillegg til hvile.

Se listen over anleggsmidler i migrene.

Siden det ikke finnes noen kur mot migrene, er det naturlige behandlinger som hjelper til med å forhindre angrep, for eksempel inntak av visse matvarer eller overdreven stress, og som er effektive for å redusere alvorlighetsgraden av smertene., Hvordan:

1. Avslappingsteknikker

Avslappingsteknikker, som meditasjon eller yoga, kan bidra til å lindre daglig stress og regulere følelser og over tid redusere stressnivået som er en viktig årsak til migrene kriser. Her er åtte måter å slappe av for å roe tankene dine.

2. Livsstilsendringer

Livsstilsendringer er nødvendige for å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene, og denne behandlingen utføres daglig og inkluderer endringer i vaner, for eksempel:

  • Når det blir mørkt, hold deg unna sterke lys i nærheten av ansiktet ditt;
  • Få minst 8 timers søvn om natten;
  • Trene regelmessig;
  • Unngå stressende situasjoner;
  • Slutte å røyke.

Å innlemme disse vanene i din daglige rutine, i tillegg til å forverre migrene, forbedrer livskvaliteten og forhindrer utvikling av andre sykdommer.

3. Omsorg i ernæring

Ingefær, som kan inngå i dietten og over tid, bidrar til utvikling av migrene, for eksempel kastanjer som inneholder selen og bidrar til å redusere stress, eller redusere produksjonen av det hormonet som er ansvarlig. følelse av smerte. Se etter migrene reduserende matvarer.

Det er også viktig å unngå visse matvarer, som kaffe, som inneholder stoffer som endrer blodsirkulasjonen, og kunstige matvarer som inneholder kunstige tilsetningsstoffer, som nitritt, samt pølser, som kan forårsake betennelse og øke hyppigheten av anfall. anbefales derfor ikke for de i konstant krise.

Sjekk ut disse og andre tips om forebygging av migrene i videoen nedenfor:

4. Bruk av medisinske planter

Medisinske planter, som valerian og tanacet, er naturlige beroligende midler som inneholder søvnregulerende og betennelsesdempende stoffer, så bruk av dem i te- eller kapselform kan bidra til å kontrollere nye kriser. For å lindre symptomene på sykdommen og gi de forventede resultatene av denne typen behandling, er det imidlertid nødvendig å følge alle instruksjonene i urtemedisiner. Lær hvordan du lager 4 typer migrene.

5. Akupunktur

Akupunktur kan også redusere symptomene på migrene, som medisiner som brukes til å behandle angrep. Denne metoden for tradisjonell kinesisk medisin innebærer å sette tynne nåler inn i huden for å stimulere og blokkere visse energipunkter i kroppen forårsaket av migrene.

Akupunkturens rolle i behandlingen av migrene er frigjøring av endorfiner, stoffer produsert i kroppen som fungerer som naturlige smertestillende midler, smertelindring, hvile og velvære. Forstå hva akupunktur er og hvordan det er bra for helsen din.

6. Homeopati

Homeopati er en form for naturlig og alternativ behandling som innebærer bruk av symptomatiske stoffer for å behandle og lindre en menneskelig tilstand, i henhold til prinsippet om «lignende behandling er lik.» Imidlertid bør homøopatiske midler alltid brukes for å supplere behandlingen som er anbefalt av legen din.

Forstå hva homeopati er og hvordan det fungerer.
osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *