DE 5 FELLESTE MYTENE OM DEPRESSJON

DE 5 FELLESTE MYTENE OM DEPRESSJON

Det er vanlig å oppleve sorg eller følelse av tristhet i noen livsepisoder. En og annen forekomst av disse følelsene er en del av vår normale funksjon, og i de fleste tilfeller

Takk skal du ha:

Dette er et vanlig faktum Opplever følelser av tristhet eller sorg i noen livsepisoder. Enkelte tilfeller av disse følelsene er en del av vår normale funksjon, og i de fleste tilfeller har kroppen vår ikke noe alvorlig problem med å komme seg på kort tid.

Fem myter om mennesker med depresjon

Men når vi snakker om depressive lidelser, fokuserer vi på deres kombinasjon forskjellige tegn kan gjenspeiles på en helt annen måte avhengig av situasjonen. Sannsynligvis av denne grunn prøver de fleste å forstå begrepet «depresjon» under en rekke stereotyper om mennesker som lider av depresjon, for å lette deres forståelse.

Dette faktum bidro til en rekke fôring Myter om depresjon det tjener bare til å gi ensidige og urealistiske bilder av scenen. Det er noen myter eller stereotyper som beskriver mennesker på denne måten humørsvingninger.


Generell upartiskhet hos personer med depresjon

1. Deprimerte mennesker er alltid triste

Dette er sant Det diagnostiske bildet av depresjon inkluderer følelser av tristhet over tidmen dette burde ikke være tilfelle i det hele tatt. Noen mennesker med depresjon er i en tilstand av emosjonell utflating, noe som betyr at de ikke opplever noen spesielle følelser eller på et veldig lavt nivå. Anedonia er mer vanlig, det vil si at manglende evne til å føle glede ikke fører til denne dype sorgen.

2. Mennesker som er deprimerte blir deprimerte som et resultat av den traumatiske hendelsen

I noen tilfeller skyldes depresjon en situasjon som oppleves som noe veldig negativt, slik som død eller tap av en kjær, men Dette er ikke alltid tilfelle. Noen ganger er deprimerte ikke i stand til å gjenkjenne den eksterne årsaken til lidelsen. Det kan være tider når en person med depresjon ser ut til å ha alle de materielle forholdene for et lykkelig liv: penger, suksess, mange venner og så videre.


3. Depresjon er forårsaket av dårlige avgjørelser

Denne myten er en fortsettelse av den forrige, og nettopp av den grunn er den feil. Mennesker med depresjon blir ikke bare deprimerte fordi de har gjort en feil i livet de skyldes flere faktorer som er integrert i et veldig komplekst miljø. Å skylde på disse menneskene for kaoset er en pervers og stor feil.

4. Depresjon er et tegn på svakhet

Depresjon, som mange andre psykiske lidelser, er alvorlig sørget for Til og med i dag. Sannsynligvis en del av grunnen til at dette skjer lykkekulten Velferdssamfunn har blitt populære med konsolidering. Tilsynelatende er vi alle i stand til å streve etter lykke, og hvis en person som ikke har nådd det, viser svakhet, vil han gjenskape sin ulykke og kaste håndkleet tidlig.


Sorg er blitt beskrevet som det motsatte av lykke, og vi må aldri vike unna den: idealet er aldri trist. Tilsynelatende, Denne legenden fører til forvirring av sorg og depresjonDet starter med et fundamentalistisk syn på hva lykke er. Dessverre tar han også til orde for en urealistisk livsstil for deprimerte mennesker.

5. Depresjon påvirker bare sinnet

Det er alltid forvirrende å snakke om «sinnet» uten å forklare hva det betyr, men allikevel påvirker depresjon bare folks humør og deres måte å se ting på. Å holde fast på denne ideen er faktisk Effekten av depresjon på hele kroppen er ikke synlig for de flesteog de er ikke ubetydelige: stress, søvn og fordøyelsesproblemer, smerter i ulike deler av kroppen, tretthet, etc. Depresjon er ikke begrenset til å opprettholde en sinnstilstand, men involverer også biologiske prosesser som finner sted i hele kroppen og påvirker hverandre.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *