HVORDAN UNNGÅ FALL PÅ EN DIET – HELSE

HVORDAN UNNGÅ FALL PÅ EN DIET – HELSE

Helgen din burde ikke være et fall i ernæring. Vekttap WebMD Clinic av Kathleen Zelman, MPH, RD, LD – Ekspertkolonne

Takk skal du ha:

Kosthold i helgene

Helgen din burde ikke være et fall i maten.

Av Kathleen Zelman, MPH, RD, LD
Vekttapsklinikk WebMD – Ekspertkolonne

Fra mandag til fredag ​​sjonglerer vi med jobb og familieaktiviteter og skynder oss til middag ved bordet. Så i helgene sparker vi føttene, hviler og går inn i et farlig område der sunn mat og kondisjon kan være en lek.

Hver gang jeg analyserer andres diett, ser jeg på to arbeidsdager og en helg, fordi folk spiser veldig annerledes i helgene. Vår tidsplan gir mulighet for hyppige besøk på kjøkkenet, måltider på restauranter, kalorierike russere og alkohol, og listen fortsetter.

Men du trenger ikke å avbryte alt arbeidet du gjør i løpet av helgen. Her er noen tips for å hjelpe deg med å slappe av uten å avvike fra en sunn matplan.

Regel 80/20

Det er to store skoler for slanking i helgene. Den første strategien er å holde seg til en sunn matplan og gå på treningsstudio hver dag i uken.

Dette betyr ikke å være forsiktig med vinden og spise hele kaken i en sittende. Det betyr ganske enkelt å nyte kaloriene du har samlet i løpet av en uke, kanskje i form av et glass vin eller en del av din favorittdessert. Tenk på det som 80/20-regelen: I 80% av tilfellene holder du deg til helsen din; De resterende 20% er din fantastiske tid, du kan være interessert i alt du vil.

Ja, hvis skiven er liten, kan du ta din egen kake og spise den – så blir du mer aktiv. Du trenger minst 30 minutter med daglige aktiviteter, for eksempel turgåing, hagearbeid eller å lage en treningsvideo. Fest skrittelleren og inkluder trinnene du tok mens du fullførte oppgavene eller handlet (prøv minst 5000 trinn). Du får litt mosjon nesten hver dag og føler deg bra. Uansett hvor vanskelig det er å komme i gang, vil du aldri angre på at du har bundet joggeskoene dine.

Denne metoden er min egen strategi for å styre vekten min. Å vite at jeg blir glad i helgene gjør det lettere å jobbe hardt i en uke. Det gir meg motivasjon og disiplin for å komme meg gjennom uken.

The Weekend Warrior

Den andre metoden er å bruke helgene til å lage sunne måltider og gjøre kortsiktig trening i løpet av uken.

Du kan tilbringe mer tid i treningsstudioet eller øke intensiteten i dine daglige aktiviteter. Men vær advart: Akselerasjon er bra, men det stopper når du føler deg trøtt eller syk og merker hvordan du har det. For store mengder kan forårsake skade.

Du kan planlegge litt på forhånd, ta noen timer og fylle på en fryser til neste uke. Du kan spare tid ved å lage mat en gang i uken og penger. I løpet av en uke lar det deg få sunn mat på bordet i løpet av få minutter. Det kan også spare deg for penger (du trenger ikke) når du går til matbutikken eller kjører bil.

Å være på veien

Ha det gøy i helgene og tilbring fritiden med deg selv, familie og venner. Og det er ingen grunn til at du ikke kan slappe av i helgene mens du gjør fremskritt mot dine vekttapsmål.

Vellykkede tapere sørger for at de spiser frokost hver dag og går på kjøkkenet oftere. Så start dagen med en sunn frokost med melk med høyt proteininnhold, med lite fett, som korn med høyt proteininnhold. Kos deg med egg i helgene; Du bør begrense fete aspekter som kaker, bacon og grus. Bytt dem ut med mager skinke, fruktsalat og frokostblanding.

Ikke la porsjonsstørrelsen øke når du hviler. Spis en stor grønnsakssalat med lyse grønnsaker før middagen, det hjelper deg å fylle opp. Hvis du fremdeles er sulten etter et sunt måltid, drikk et stort glass vann og vent i 15 minutter. Fortsatt sulten? Spis grønnsaker eller frukt.

Husk å drikke sukkerfrie drikkevarer og vann, eller en liten porsjon andre porsjoner, for å hjelpe deg med å kontrollere kostholdet ditt med flytende kalori. Ifølge en nylig studie utgjør kalorier fra sukkerholdige drikker, inkludert kaffe, te, brus, juice og alkohol, omtrent 20 prosent av kaloriene i kostholdet vårt. American Journal of Clinical Nutrition.

En helg morgen, hopp på vekten for å holde deg på sporet. Forskere sier at overvektige er bedre til å kontrollere vekten.

Gjør favorittaktivitetene dine til treningsøkter for morsom helg. Helgene er en flott tid å grave, spille tennis, kaste en fotball eller kjøre en hund. Kombiner å tilbringe tid med familie eller venner med morsomme aktiviteter som lange turer eller sykling.

Kos deg med helgen uten å forstyrre suksessen til arbeidsdagen din. Hold deg frisk og vær litt mer fantastisk!

Publisert 6. april 2006.

Kathleen Zelman, direktør for ernæring ved MPH, RD, WebMD og WebMD Weight Loss Clinic. Hans tanker og konklusjoner er hans egne.

© 2006 WebMD Inc. Alle rettigheter forbeholdes.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *