4 FORSKJELL MELLOM UTSLIPPING OG FIL

4 FORSKJELL MELLOM UTSLIPPING OG FIL

Rettsvesenet er en av de tre hovedmaktene som kommer fra staten, som regnes som upartiske og som er utformet for å utøve rettferdighet innenfor loven. Det er selvfølgelig mange pågående søksmål, men dommen er klar

Takk skal du ha:

Rettsvesenet er en av de tre hovedmaktene som kommer fra staten, som anses som upartisk og som er ment å etablere rettferdighet innenfor loven. Det er selvfølgelig mange pågående søksmål, men straffutmålingen er ikke alltid mulig. Noen ganger må prosedyrer stoppes eller avbrytes.

I denne forbindelse har du kanskje på et tidspunkt hørt om en forkortet eller arkivert sak. Disse begrepene kan bli forvirrende hvis vi ikke vet hva de betyr, og vi kan til og med tenke at de er to ord for å uttrykke det samme. Men det er ikke tilfelle.

Hva er de, og hva er de viktigste forskjellene mellom oppsigelse og arkivering? Vi ser denne artikkelen hovedsakelig på grunnlag av straffeprosessloven.


  • Relatert artikkel: «Legal Psychology: The Point of Convergence between Psychology and Law»

Ekskludering: det grunnleggende konseptet

Det er en definert situasjon Midlertidig eller brå suspensjon eller lammelse av rettssakenvanligvis på grunn av mangel på tilstrekkelig bevis eller instruksjoner for å fortsette det. Dette er en atypisk metode for å avslutte en kriminell prosess fordi ingen dom blir avsagt og ingen avgjørelse eller dom blir gitt.

Det er Dette betyr ikke at saken vil bli avsluttet for alltid eller ikke lenger etterforskesmen fordi straffesaken er lammet, er det ingen elementer som tillater hans handling i saken.

Det skal bemerkes at det ikke er noen form for oppsigelse, men minst to hovedtyper kan bli funnet: gratis og midlertidig oppsigelse, full oppsigelse og delvis oppsigelse.

Fri oppsigelse betyr at prosessen er ekstremt lammende og utføres i alle tilfeller der det ikke er noen indikasjoner eller rimelig tvil om hendelsen av hendelsene som ga opphav til rettssaken. Med andre ord, i fravær av bevis og bevis som faktisk ville vekke interesse fra påtalemyndigheten. Også, hvis rettsavgjørelsen ikke er en del av forbrytelsen, det vil si at hendelsen ikke er inkludert i straffeloven i landet og er straffbar.


Det er en tredje mulighet for en beslutning om å redusere arbeidsbelastningen gratis hvis den tiltalte eller etterforskningssaken ikke har noe ansvar for handlingen og er uskyldig eller ikke kan straffes.

Når det gjelder midlertidig avskjedigelse, er det en form for suspensjon av saksbehandlingen i tilfelle en forbrytelse eller en uprøvd hendelse, men det er likevel velbegrunnede og velbegrunnede bevis mot ham, eller hvis bevisene mot den siktede er sterke, uavhengig av forbrytelsen. Til tross for mistanker og indikasjoner kunne den ikke identifisere forfatteren.

I tillegg, når det blir avsagt domstolsavgjørelse mot mer enn én tiltaltekan oppsigelse være fullstendig eller delvis, uavhengig av hvilken av de to typene den tilhører. Generelt betyr avskjedigelse at alle deltakere vil bli berørt, og til dels vil en av de tiltalte se saken sin avvist, mens andre vil fortsette rettssaken.


Oppsigelse betyr det faktum at saken og bevisene ble gitt i det skjulte, men i første omgang dukket relevant bevis og vitnesbyrd opp og ble ikke tatt i betraktning, og retten (på en eller annen måte) anser det som riktig, Saken kan gjenåpnes.

Saksmappen: hva er det?

I følge saksdokumentet refererer begrepet på dette punktet til en handling eller fysisk og materiell handling klassifisering, dokumentasjon og lagring av et sett med vitnesbyrd, bevis eller handlinger gjort i eller i forbindelse med rettssaken.

Med andre ord blir vi utsatt for utfallet eller utfallet av prosedyren som fant sted, der alle hendelser ble registrert skriftlig og beskrevet i detalj på bevisnivå og instruksjoner og prosedyrer utført, slik at ordren ble lagret i en fil og fil.

De viktigste forskjellene mellom oppsigelse og papirer

Oppsigelse og arkivering, som vi har sett, henger tett sammen og i praksis viser de til samme situasjon: avslutning av innledningen av straffesaker, om enn midlertidig.

Dette betyr imidlertid ikke at de er helt like, men noen forskjeller kan bli funnet mellom de to begrepene. Følgende har en spesiell plass blant dem.

1. Beslutninger og handlinger

Den første og mest åpenbare forskjellen mellom permitteringer og papirarbeid er at de ikke refererer til det samme konseptet eller virkeligheten.

Oppsigelse er et faktum som lammer en avgjørelse eller prosess, og arkivering av en sak er en direkte handling der et sett med handlinger og elementer relatert til en rettslig handling blir klassifisert og arrestert sikkert. for å avslutte eller avslutte prosessen og å gjennomføre denne avslutningen.

2. Årsak og virkning

En annen forskjell, faktisk det ene er konsekvensen av det andre. Spesielt blir saksmaterialene laget som et resultat av utstedelse av en pålegg avvist av dommeren, noe som er årsaken til den første.

3. De trenger ikke å gå hånd i hånd

Oppsigelse og arkivering, selv om oppsigelsessaken er avsluttet, Det er andre løsninger som kan føre til at denne filen lukkes uten å bestemme seg for å avvise saken.

4. Den ene forandrer den andre

Oppsigelse av saken betyr avslutning av saken. Men når nye bevis dukker opp, kan den midlertidig forkortede saken vurderes på nytt. I dette tilfellet arkiveres ikke saken lenger.

Dette vil imidlertid alltid kreve avskjedigelse, ikke omvendt.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *