ÆSTETISK BEHANDLING AV CELLULIT – EFFEKTIVITET

ÆSTETISK BEHANDLING AV CELLULIT – EFFEKTIVITET

Estetiske behandlinger som radiofrekvens, lipokavitering og endermologi kan eliminere cellulitter, slik at huden blir glatt og fri for «appelsinskall» fordi de hjelper med cellulitter.

Takk skal du ha:

Estetiske behandlinger som radiofrekvens, lipokavitasjon og endermologi kan eliminere cellulitter, slik at huden blir glatt og fri for «appelsinskall» fordi de kan fungere ved å eliminere årsakene til cellulitt.

Men det ideelle er å bruke mat, mosjon og anti-cellulittkremer, fordi årsaken til cellulitt involverer mange faktorer. Her er hva du kan gjøre hjemme: Behandling av cellulitter hjemme.

Her er noen eksempler på estetiske anti-cellulittbehandlinger utført av en dermatofunksjonell fysioterapeut:

1- Lymfedrenering

Den fjerner ekstracellulær væske, reduserer hudbølger, fjerner giftstoffer, forbedrer utseendet på cellulitter og forbedrer pasientens selvtillit.

Imidlertid bør lymfatisk drenering alene ikke brukes, da det ikke eliminerer cellulitt, så det bør gjøres i kombinasjon med andre behandlinger listet opp nedenfor.

Kontraindikasjoner: Drenering bør ikke utføres under graviditet med feber, mage- og hælsmerter, samt kreft, lokal betennelse, infeksjon, hudlesjoner, ukontrollert høyt eller lavt blodtrykk, dekompensert diabetes og akutt eksem.

2- Cellulittkrem

Asiatiske glitrende cellulittkremer er gode fordi de bryter ned fettmolekyler, øker blod- og lymfesirkulasjonen, reduserer fibrose og hjelper til med å produsere kollagenfibre som styrker huden.

Disse kremene kan brukes til kraftige og hurtigvirkende massasjer som kan endre hudens utseende. Se eksempler: Cellulittkremer.

Bare bruk kremen daglig etter et bad til den er helt absorbert i huden.

3- Lipokavitasjon

Dette er en ultralydbehandling som bryter ned fettmolekyler og trenger dypt inn i kroppen. Denne prosedyren bør utføres minst en gang i uken, og deretter bør en lymfedreneringsøkt utføres for å fjerne alle giftstoffer og overflødig væske. Lær mer: Lipokavitasjon.

Når fettcellene er skadet, forsvinner den, en del av den går til leveren og en del til lymfen, så du må trene 4 timer etter behandlingen for å bli kvitt fettet helt.

Kontraindikasjoner: Hørselstap kan være vanskelig å behandle på grunn av støy, vaskulær insuffisiens, metallimplantater i klinikken og sykdommer som påvirker beinene. Når du har høyt kolesterol, bør du trene etter hver økt for å forhindre at kolesterolet i blodet stiger.

Hvordan fungerer ultralyd på hudenHvordan lymfedrenering utføres

4- Radiofrekvens

Den inneholder utstyr som ødelegger fettceller, reduserer kollagen og fremmer dannelsen av nye kollagenceller som etterlater huden fast og glatt. Denne behandlingen kan gjøres en gang i uken, deretter umiddelbart, eller en lymfedreneringsøkt etter 4 timer for å eliminere alle giftstoffer. Se hvordan det gjøres: Radiofrekvens.

Kontraindikasjoner: Forhøyet kroppstemperatur, graviditet: i underlivet, kreft, metallprotese, ukontrollert hypertensjon og diabetes i området som skal behandles.

5- Endermologi

Endermologisk utstyr beveger seg over huden, fjerner huden fra musklene og reduserer depresjonen. Det reduserer forekomsten av cellulitt, fordeler fettlaget jevnt, forbedrer pasientens kurver og reduserer antall behandlede tommer.

Kontraindikasjoner: Når blodsirkulasjonen endres som trombose, nyre, leversykdom og infeksjoner.

6- Karbokseterapi

Det innebærer å injisere noen få injeksjoner under huden for å strekke huden. Karbokseterapi fremmer mikrosirkulasjon i cellulittpåvirkede vev og forbedrer tilførselen av næringsstoffer som trengs for å endre området. Det fremmer også delingen av lagrede fettceller, som er nært knyttet til årsaken til cellulitt. Lær mer: Karbokseterapi.

Disse estetiske behandlingene kan gjøres en eller to ganger i uken, og etter hver økt bør du gjøre et gjennomsnitt på minst en times fysisk trening, etterfulgt av en manuell eller mekanisk lymfatisk dreneringssession som kalles presseterapi for å fjerne oljer og væsker fra cellulitter. Det kan også forbedre hudens utseende. Imidlertid er det nødvendig å redusere forbruket av fett og sukker for å forhindre dannelse av nye cellulittnoder.

Hvordan evaluere resultatene

Resultatene av behandling med cellulitt kan sees etter minst 3 økter. Etter denne perioden kan resultatene evalueres ved hjelp av termografi brukt av fysioterapeuter, visuell inspeksjon av området og fotografering.

Totalt antall økter varierer avhengig av størrelsen på det cellulittpåvirkede området og graden av cellulitt, og jo høyere cellulitt, jo lenger behandling.

Slik spiser du for å slå cellulitter:
osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *