BAKSYKDOM: REISETIPS FOR HELSESYKDOM – HELSE

BAKSYKDOM: REISETIPS FOR HELSESYKDOM – HELSE

Bestill flyet ditt tidlig for å velge det beste stedet. Å gå i virksomhet eller første klasse kan være en ekstra komfort hvis du har muligheten eller tildelingspoengene. Mos

Takk skal du ha:

Få Seat Smart

Bestill flyet ditt tidlig for å velge det beste stedet. Å gå i virksomhet eller første klasse kan være en ekstra komfort hvis du har muligheten eller tildelingspoengene. Det er flere steder i trenerteamet enn i utgangsrangene. Men du må være i stand til å gjøre nødetater. Se alltid etter et sted i gangen. Det er ikke nødvendig å klatre over folk, og det er lettere å stå opp, strekke eller ta en rask spasertur.

Timing er alt

Unngå lange køer under innsjekking og sikkerhet, og reiser i topptider. Midt i uken er det mindre travelt. Registrer deg online hvis du kan. Ankom flyplassen minst en time tidligere enn anbefalt. Unngå å bli for opptatt på hverdager og arbeidsdager for å unngå trafikkork.

Flyplass sikkerhet rengjøring

Ring TSA Cares på 855-787-2227 for mer praktisk og enkel sikkerhet. Du kan til og med få en assistent fra flyplassen. Hvis du vil at noen du kjenner skal komme til porten din, må du be flyselskapet ditt om tillatelse til å la noen uten billett gå gjennom sikkerhet. Et online sikkerhetsavdelingskort eller legevarsel om tilstanden din kan hjelpe.

Registrer deg for TSA Precheck

Reiser du mye, kan du sjekke på forhånd og bli kvitt angst og smerte. Du betaler $ 85 for et fem års medlemskap som kontrollerer sikkerheten til flyplassen. Du bør ikke ta av deg skoene, belte eller lette jakke. Selv væske og bærbar PC blir pakket. Du må bestå en bakgrunnssjekk og få et fingeravtrykk. Så det er ikke noe å være registrert der. Ikke tilgjengelig på alle flyplasser, så sjekk ut avgangsflyplasser.

Telefon eller e-post fremover

Flyselskaper, hoteller og cruiseskip vil glede deg. Kontakt dem på forhånd og spør om tilgang til heis, bjeller, bad og mer. Vær tydelig på hva du trenger og hva som kan hjelpe. Hvis du kan, gå til et hotell med et varmt basseng, badekar eller badstue for å lindre smertene dine etter en lang dag.

Be om rullestol

Selv om du ikke trenger det, prøv det vanligvis. Flyplasser er fylt med slangelinjer og lange turer, noe som kan være en oppskrift på ryggsmerter. Etter å ha kjøpt en billett, kan du bestille noen eller bare spørre på flyplassen. Uansett, gi deg ekstra tid. Mens flyselskapet stilte opp setet, kan det ta litt tid for noen å skyve det. Tjenesten er gratis, men deltakerne vil sette pris på rådene.

Pakk lett inn og fjern hjulene

Ta bare med deg det du trenger, og del det i flere lette poser i stedet for en tung. Hvis du ikke kan holde deg lett, kan du ta med deg bagasjen til et hotell eller cruiseskip. Del sekkene og sekkene dine i seks, og la det være med maisen. Be om hjelp hvert trinn før du tar posen ut av posen og tar den på.

Langvarig pause

Du kan bli fristet til å dra på en lang reise. Men du vil sannsynligvis angre på det. Hvis du reiser med noen andre, kan du bytte på å kjøre og stoppe i rasteplasser for en rask strekning. Gå på et fly, tog eller buss hvert 20.-30. Minutt, og om mulig, stå eller ta en tur. Du bør alltid fortelle sjåføren eller flyvertinnen at du sliter med sykdommen. Hvis du sitter i en boks med matvogner, strekk deg mens du sitter.

Flyr du rett eller legger deg?

Det kommer an på. Lengre flyreiser kan gjøre smertene verre, men å reise kan også redusere reisetiden din. Tilkobling av flyreiser gjennom flyplasser kan haster. Men du kan strekke og bruke badene på gulvet. Prøv å gå minst 90 minutter før du forlater jobben. Be flyselskapet om levering til din neste gate.

Pakk med et praktisk verktøy

Husk dette. Du skjønner, det er mange varmepakker, kalde pakker og beroligende kremer. En liten pute kan komme langt. For å endre kroppens stilling, flytt den bakover, under ryggen. Hvis du er kortere, vil sammenleggbar benstøtte hjelpe deg med å holde deg i god form. Et lett teppe holder deg varm og du kan rulle det opp for mer støtte.

Råd om medisiner

Ta med medisinene dine slik at du alltid har tilgang til dem. Fordi du aldri vet når du kommer til å bli sittende fast, ta med mer enn du tror du trenger. Hvis du tar bilder som vanligvis får deg til å føle deg syk, ta dem før du reiser. Oppbevar alle medisiner i originale beholdere for å unngå sikkerhets- eller tollproblemer. Hvis legene dine trenger å gå til kjøleskapet, må du sørge for at det er noen i rommet og ringe hotellet på forhånd.

Ikke gjør alt på en dag

Selv om du ikke er planlegger, kan du prøve å lage et kart over turen. Hvis du har mye gange eller andre aktiviteter en dag, likestiller det med noe roligere dagen etter. Ta en busstur slik at du kan reise til mange steder med mindre innsats. Så bruk selvfølgelig komfortable klær og sko. Tøfler er egnet for flyplasser.

Ikke bli stresset

Flere ting som forverrer angst, for eksempel uventede problemer som ikke eksisterer hjemme, forverrer sykdommen. Planlegg så mye som mulig for å lette tankene dine. Snakk med dine reisevenner og fortell dem at du trenger å forbedre fritiden. Hvis du har muligheten, kan du få en massasje eller spa-behandling. Distraher deg selv med en bok, video eller musikk. Nettbrett er lette og perfekte for dette.

Drikk vann og slapp av

Det er lett å oppleve reiseopplevelsene, men ikke glem det grunnleggende. Hold deg hydrert for å håndtere smertene dine. Ta med en sikker vannflaske og fyll den til randen. Og ikke gi opp søvnen. Det tar tid å lade opp kroppen din, så ta med deg tingene du trenger for å vaske øynene dine godt.

Snakk om helsemessige fordeler

Legen din kan gi deg råd om reiser, spesielt hvis du er usikker på hvordan du skal fortsette med visse aktiviteter. Andre, som ergoterapeuter og spesialister på rehabilitering av førere, kan tilby flere gode ideer. For eksempel vil leiebilselskaper tilby deg en bil som er mer komfortabel, for eksempel et vendesete.

Trykk på nettet

Land, stater og byer har ofte massevis av informasjon om tilgjengelige eller praktiske reisealternativer på nettet. I San Diego, for eksempel, kan du tilby gratis strandrullestoler, gå rundt teatret og fullføre shopping når du har det vanskelig. Det er mange grupper og til og med spesialiserte reisebyråer som kan koble deg med ressursene du trenger for å gjøre reisen din så smertefri som mulig.

osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *