EGENSKAPER MED STOR BRYSTTUMOR – EFFEKTIVITET

EGENSKAPER MED STOR BRYSTTUMOR – EFFEKTIVITET

I de fleste tilfeller er brysttumorer ikke et tegn på kreft, det er ikke bare en farlig endring, det er ikke livstruende. Imidlertid for å bekrefte at noden er ondartet eller ondartet, kreft

Takk skal du ha:

I de fleste tilfeller er brysttumorer ikke et tegn på kreft, det er ikke bare en farlig endring, det er ikke livstruende. Den beste måten å utføre en biopsi på er imidlertid å fjerne en del av noden som evalueres i et laboratorium for å avgjøre om noden er ondartet eller ondartet.

Denne typen undersøkelser kan bestilles av en mastolog og utføres vanligvis når mammografien viser endringer som indikerer brystkreft.

Imidlertid kan en kvinne ved selvundersøkelse av brystet identifisere noen av egenskapene som gjør henne mistenkelig for en ondartet svulst. I disse tilfellene anbefales det imidlertid også å gå til mastolog, utføre tester og bekrefte om det er risiko for kreft.

Malware-funksjoner

Selv om det ikke er noen endelig måte å diagnostisere kreft på, kan palpasjon av brystet bidra til å identifisere tegn på kreft, inkludert:

  • Ondartet svulst i brystet;
  • En klump som er hard som en liten stein;
  • Endringer i hjertets hud, for eksempel endringer i tykkelse eller farge;
  • Det ene brystet ser mye større ut enn det andre.

I slike tilfeller er det nødvendig å gå til en mastolog, lage et mammogram, om nødvendig, utføre en biopsi, bekrefte at det faktisk er en ondartet knute og begynne passende behandling.

Brystkreft betyr imidlertid ikke at svulsten er ondartet, fordi den lett er forbundet med hormonelle endringer, men det er tilfeller når en kvinne får kreft når kreften er veldig alvorlig. Lær mer om symptomene som kan sees under en selvundersøkelse av brystet.

Se også videoen nedenfor for å lære hvordan du gjør en selvtest riktig:

Hvordan behandle kreft

Når det oppstår en klump, men legen mener at mammografiet ikke viser tegn på kreft, utføres behandlingen hver 6. måned for å vurdere om svulsten vokser. Hvis den vokser, er det en høyere risiko for at den blir ondartet, og deretter kan en biopsi bestilles.

Imidlertid, hvis maligniteten bekreftes av biopsi, begynner behandling for brystkreft, som varierer avhengig av utviklingsstadiet, men kan omfatte kirurgi, cellegift eller strålebehandling for å ødelegge kreftcellene. Lær mer om hvordan brystkreft behandles.
osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *