DE BESTE UTDANNINGSGUIDENE I 2020 – SKJØNNHET

DE BESTE UTDANNINGSGUIDENE I 2020 – SKJØNNHET

Foreldre er nyttig, men du kan gå til stranden med en berg og dalbane. Enten det er en nyfødt, en liten baby, en for tidlig baby eller en tenåring, kan barn dra deg i alle retninger.

Takk skal du ha:

Foreldre er nyttig, men du kan gå til stranden med en berg og dalbane. Enten du er en nyfødt, en liten baby, en for tidlig baby eller en tenåring, kan barn dra deg i alle retninger. Og noen ganger er det vanskelig å oppnå alt.

Heldigvis er det ikke nok verktøy for å hjelpe deg med å overleve hver dag på foreldreisen din. Hvis du trenger hjelp til å administrere familieplanen din eller søke etter utdanningsressurser for barna dine, er her en liste over årets beste foreldre-apper.

Baby Connect

iPhone vurdering: 4.9

Android-rangeringer: 4.7

Prisen er: $ 4,99

Enten du forventer ditt første barn eller blir foreldre igjen, det er fordeler og ulemper ved å leve med en baby. Mellom måltider, sengetøy, bleieskift og legeavtaler må du holde alt på oppgavelisten din og be om hjelp til å holde deg tilregnelig. Denne appen er et flott verktøy for å håndtere babyens søvnmønster, kosthold, forskjellige medisiner og legebesøk. Du kan også legge ut advarsler om barnets neste måltid og dele denne informasjonen med barnevakten eller slektningen din i fravær.

Spedbarn Amming / Amming Tracker

iPhone-rangeringer: 4.3

Android-rangeringer: 4.4

Prisen er: Gratis

Amming kan føles som et stykke kake. Mange mødre erkjenner imidlertid utfordringene de møter. Baby Nursing (også kjent som Baby Breastmilk) er en førsteklasses guide for å overvåke babyens ernæring. Bruk appen til å holde rede på hvor mye barnet ditt spiser og spiser til hvert måltid. Du kan også bruke appen til å laste opp bilder og lagre informasjon om barnets høyde, prestasjoner og fysiske vekst.

Cozi Family Arrangør

iPhone-rangeringer: 4.8

Android-rangeringer: 4.4

Prisen er: Gratis

Livet kan være hektisk til tider. Og når du løper i flere retninger, kan viktige oppgaver knekke. Cozi er en delt kalender-app som alle familiemedlemmer har tilgang til. Dette er noe som trengs for å få familien i orden og etter planen.

Winnie

iPhone-rangeringer: 4.5

Android-rangeringer: 4.2

Prisen er: Gratis

Denne appen tilbyr noe for alle foreldre. Dette er et stort fellesskap av likesinnede foreldre som er villige til å åpne opp og dele sine erfaringer. Leter du etter en ny førskole eller heltid? Bruk i så fall appen for lokale tilbud. Ta kontakt med andre foreldre og planlegg lekedager for barna dine, eller se etter familievennlige restauranter og aktiviteter.

Kinedu

AppLukk

Parent Cue

Taleblubber

Utviklingen av lekebarnet

Sprout Baby

Peanøtt
osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *