HELSE OG SKJØNNHET: HUDPLEIE KAN IKKE FUNGERE – HELSE

HELSE OG SKJØNNHET: HUDPLEIE KAN IKKE FUNGERE – HELSE

Lotion er en fuktighetskrem som fukter huden. Dette kan gjøre det glatt. Et anticellulittprodukt med koffein kan komprimere huden din litt. Det er velsmakende å se cellulitter

Takk skal du ha:

Cellulite karshi lotion

Lotion er en fuktighetskrem som fukter huden. Dette kan gjøre det glatt. Et anticellulittprodukt med koffein kan komprimere huden din litt. Dette kan gjøre det vanskeligere å se cellulitter, men det blir ikke kvitt den. Lotionen trenger ikke inn i huden og bryter ned oljen.

I stedet bør du vurdere: Snakk med hudlege. Det er behandlinger for cellulitter som er mindre merkbare.

Face Tist

Å legge til litt tåke med rosenvann til morgenaktivitetene dine kan være forfriskende. Drypp i ansiktet er imidlertid ikke den beste måten å fukte huden din på. Hvis du har sensitiv hud, kan den duftende tåken irritere den.

I stedet bør du vurdere: Påfør et lag fuktighetskrem på den fuktige huden din. Hvis du har kviser, bruk mat med lite fett. Det er mindre sannsynlig at de tetter porene.

Aktiverte karbonmasker

Aktivt kull kan absorbere giftstoffer eller medisiner i magen. Forskning på hvordan kull kan hjelpe huden din er imidlertid begrenset. Noen produkter, som ansiktsskall, kan inneholde skadelige ingredienser. Prøv alltid små flekker på kroppen din først.

I stedet bør du vurdere: Du vasker ansiktet ditt med vann og et mildt rengjøringsmiddel for å bli kvitt smuss og bakterier.

Ting som lover raske, store løsninger

Det kan ta litt tid å se forskjellen i huden din. Det kan ta 4 uker eller mer før kvisemedisinen fungerer. Retinoider forbedrer dannelsen av fine linjer, rynker og aldersflekker. Men du kan ikke se resultater på 6 måneder.

I stedet bør du vurdere: Snakk med hudlege om andre alternativer enn kirurgi. Prøv laserbehandlinger, hjerneslagterapi og andre behandlinger av ansiktshudforyngelse.

Øyekrem

Inneholder vitamin C eller hydrokinon kan lette pigmentet under øynene. (Bruk bare hydrokinon eller blekemiddel etter legen din.) Dette lindrer imidlertid ikke mørke sirkler i de synlige blodkarene. Huden på øynene dine er tynn. Når du blir eldre, kan du merke mer blått. Du kan også ha allergi eller dehydrering.

I stedet bør du vurdere: Drikk vann og behandle allergier. Snakk med hudlege for mer hjelp.

Naturlige anti-kviser oljer

Kakaosmør, sheasmør og kokosnøttolje kan være gode fuktighetskremer. Imidlertid er de oljebaserte, så du vil kanskje ikke bruke dem i ansiktet ditt. De kan tette hullene dine. Hvis du drypper olje på kvisen din, kan de bli verre.

I stedet bør du vurdere: Du kan behandle zit med benzoylperoksid eller salisylsyre. Hvis kviser er verre, snakk med hudlegen din om retinoider, antibiotika og hormonbehandling.

Ansiktsmassasje

Du kan føle deg fri etter en ansiktsmassasje. Dette kan imidlertid ikke forbedre huden lenge. Hvis du har kviser, vil du kanskje unngå ansiktshud. Hvis personen som lager ansiktet ditt, klemmer hudormene eller kviser, kan hudfargen din endre seg i flere måneder.

I stedet bør du vurdere: Senk forventningene dine. Du kan fremdeles få ansiktshud. Vi forventer ikke bare varige endringer. Og bruk en fuktighetskrem hver dag.

Hudpleie vitamintilskudd

Vitaminer A, C, E og B3 er viktige for hudens helse. Men hvis du ikke har feil, vil ikke hudpleiepiller gi deg ungdommens lys. Imidlertid, hvis neglene dine er sprøe, huden din er veldig tørr eller tennene blør, se legen din. De kan fortelle om du virkelig trenger en ekstra.

I stedet bør du vurdere: Spis et balansert kosthold med mye frukt og grønnsaker. Dette er den beste måten å få vitaminer på.

Beth skrubber

Ansiktet ditt kaster døde celler. Hvis du skreller hver dag, kan du fjerne lagene med naturlig fuktighet. Dette kan tørke ut huden. Alvorlig skrubb kan irritere huden, spesielt hvis den er følsom eller hvis du har kviser.

I stedet bør du vurdere: Bruk et alkoholfritt, alkoholfritt rengjøringsmiddel med fingrene. Vask og tørk ansiktet med varmt vann. Påfør fuktighetskrem mens huden din fortsatt er fuktig.

Kremer for gamle strekkmerker

Langvarige symptomer dukker opp når huden din strekker seg og krymper raskt. Du kan få dem under graviditet eller voksen alder. Hvis strekkmerkene dine er gamle, vil ikke krem, salve eller gel bli kvitt dem. Fordi de er en type permanent arr.

I stedet bør du vurdere: For å være effektiv, snakk med hudlege om kroniske symptomer første gang du merker dem. Laserterapi hjelper.

Vitamin E mot hudutslett

Kroppen din bruker vitamin E for å beskytte celler mot skade. Men hvis du gni det på arrene dine, blir du ikke kvitt dem. I stedet for å legge den på huden din, bør du få denne antioksidanten fra matvarer som valnøtter, spinat og olivenolje.

I stedet bør du vurdere: Snakk med hudlege. Det finnes behandlinger som kan bidra til å gjøre arret ditt mindre merkbart.

Eplecidereddik for å fjerne mugg

Eplecidereddik er sur. Hvis du bruker den til å fjerne føflekker, kan det skade huden din, forårsake forbrenning eller riper. Det er kanskje ikke bra for eksem heller. I følge en liten studie kan eksem irritere seg ved å sitte i et fortynnet eple cider eddik bad.

I stedet bør du vurdere: Hvis du vil fjerne føflekken, kontakt en hudlege. Hvis du har eksem, snakk med legen din. De har flere muligheter for å kurere det.

Hold det enkelt

For sunn hud:

 • Spis et balansert kosthold.
 • Drikker vann.
 • Ikke røyk.

 • Bruk en spektral solkrem med SPF 30 daglig (ikke bare når solen skinner).
 • Bruk en fuktighetskrem hver dag.
 • Du trenger ikke bruke mye penger på å fukte huden din. Vannolje og apotek merker fungerer like bra som dyre produkter. Hvis du har sensitiv hud, se etter produkter som inneholder så få ingredienser som mulig.

  osama

  osama

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *