HVORDAN WILD SPREDER – EFFEKTIVITET

HVORDAN WILD SPREDER – EFFEKTIVITET

Vorter er små sår som er forårsaket av et virus på huden og overføres direkte eller indirekte fra person til person, slik at du kan berøre en annen persons vorter og bruke det samme håndkleet.

Takk skal du ha:

Vorter er små sår som er forårsaket av et virus på huden og kan overføres direkte eller indirekte fra person til person, slik at du kan berøre en annen persons vorter og bruke det samme håndkleet for å fjerne vorter.

Også kjent som HPV, det er en høyere risiko for å smitte bein i kjønnsorganene og risikoen for å klemme på bena eller andre deler av kroppen. Bruk av kondomer i alle forhold forhindrer utvikling av kjønnsvorter mellom partnere.

Normale vorter er søte og kan være av deres type skamløs oppstår vanligvis rundt neglen; som for eksempel anlegg, dannet på fotsålene; flat, Kroppen dukker alltid opp i stort antall eller menneskene nevnt ovenfor, genitalier.

Utseendet til vorter varierer avhengig av hvor lesjonen befinner seg, noen kan være hudfargen, andre kan være mørke og myke eller grove, og disse karakteristikkene varierer avhengig av type vorte hos en person.

Vanlige vorter

Hvordan beskytte deg selv og ikke fange vorter

For å forhindre risikoen for vortekontaminering, må du:

  • Unngå å berøre andres vorter hvis huden din ikke er godt beskyttet med hansker.
  • Unngå offentlige bassenger som ikke er godt rengjort med visse bassengprodukter;
  • Ikke bruk andres håndklær;
  • Unngå å svømme og gå barbeint i svømmebassenger og klubber. Bruk alltid gummitøfler;
  • Ikke berør vorten, da dette kan øke vorten.

Selv om vorter er mildere hos barn og ungdom, kan de påvirke mennesker i alle aldre og ofte forsvinne alene uten behandling. Oljer med lav salisylsyre er ofte effektive for å fjerne normale vorter, og det kan være nødvendig å bruke høye konsentrasjoner på opptil 40% salisylsyre for å eliminere vorter som dannes på fotsålene, kjent som fiskeøyne.

Her er noen hjemmemedisiner for vorter:

  • Hjemmebehandling for vorter
  • Et naturlig middel mot vorter
osama

osama

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *